מטבח מיוחד

הדסה ירושלים: תכירו שף רפואי ד”ר רני פולק וקונדיטורית רפואית שני מדור המציעים סדנאות בישול

0
0

בעקבות הצלחת סדנאות הבישול קודמות, המרכז להתחדשות ואיכות חיים הדסה אופטימל מקיים סדנת בישול בריא ובישול רפואי מיוחד לחולי סכרת במיוחד בשבילך ■ ולקינוח קבלו מתכון של סלט חצילים קלויים ורימונים
הדסה ירושלים: תכירו שף רפואי ד
הדסה ירושלים: תכירו שף רפואי ד”ר רני פולק וקונדיטורית רפואית שני מדור המציעים סדנאות בישול

ב”הדסה” מצאו דרך מקורית להעשיר את קופתה המדולדלת(?), המציאו את “המרכז להתחדשות ואיכות חיים – הדסה אופטימל” העוסק בסדנאות בישול. זאת ועוד; יש גם שף הרפואי וקונדיטורית הרפואית ומכאן הדרך אל העושר קצרה, רק נשאל השאלה מה יקרה ואיזה זעקה תישמע ביום בו ירצו השפים בישראל לארגן מעין סדנה רפואית?

על כל פנים אם סדנאות אלה, זכו להכרה ואפילו בפרס K היוקרתי של האוניברסיטה העברית למצוינות וחדשנות לשנת 2005, מי אנחנו שלא נפרגן ונשאל אתכם איך נשמעים לכם כיסוני נסיכה ברוטב אורגנו או איגרת פילו מלאה בחלבה ברוטב רימונים?

לא, אלו לא מאכלים הנאכלים במסעדה צרפתית מפוארת, כי אם מאכלים בריאותיים אותם לומדים בסדנאות הבישול של אליבא דהמרכז להתחדשות ואיכות חיים הדסה אופטימל.

בעקבות הצלחת סדנאות הבישול קודמות, המרכז להתחדשות ואיכות חיים הדסה אופטימל מקיים סדנת בישול בריא ובישול רפואי מיוחד לחולי סכרת במיוחד בשבילך.

הסדנה מורכבת מ-6 פגישות בנות 3 שעות, במהלכה לומדים להכין מתכונים וטכניקות בישול שפותחו במיוחד על ידי השפים והקונדיטורים של המרכז לאיכות חיים – הדסה אופטימל.

מארגני הסדנא, מבהירים, כי כל השיעורים הינם מעשיים בשיתוף מלא של הלומדים ובהנחיית השף, כאשר כל פגישה תסתיים בארוחת גורמה אותה יכינו משתתפי הסדנה.

הסדנה תועבר על ידי השף הרפואי ד”ר רני פולק והקונדיטורית הרפואית שני מדור, המעוניינים בפרטים נוספים פנו אל; המרכז להתחדשות ואיכות חיים “הדסה אופטימל” טלפון; 1800-399-388

סלט חצילים קלויים ורימונים

חומרים עבור 8 סועדים;

• 3 חצילים בינוניים, שטופים ומנוקבים
• 1 רימון, מופרד לגרגירים
• 1 רימון סחוט למיץ
• 2 כפות בזיליקום קצוץ
• 3 כפות שמיר קצוץ.
• 1 שן שום מעוכה
• מלח ופלפל

במטבח חלבי ניתן להוסיף יוגורט או קוביות של גבינה צפתית/פטה רזה.

אופן ההכנה;

חממו תנור לחום גבוה מאוד (270-250 מעלות). קחו את החצילים ודקרו אותם מספר דקירות עם מזלג ליצירת חורים בחציל.

הכניסו את החצילים לתנור וקלו אותם עד שיתרככו היטב מבפנים. צננו את החצילים. ערבבו את החצילים עם שאר החומרים.

עדיף לתת לסלט לנוח במקרר 24 שעות לספיגת הטעמים.

בתאבון.

המתכון מאת ד”ר רני פולק, מנהל תחום סדנאות בישול, הדסה אופטימל.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן