בין אלכוהול מוברח לדיווחים על קקי במגלשה

בין אלכוהול מוברח לדיווחים על קקי במגלשה – יום בחיי מנהל פארק מים - כאן חדשות | אלכוהול מוברח בתוך לחם, דיווח על קקי במגלשה ומכות עם כסאות פלסטיק. כתבתם של דורון סולומונס ואורן אהרוני.

"לא מאמין במזל בלוטו – זה מתמטיקה"

"לא מאמין במזל בלוטו - זה מתמטיקה": ריאיון עם סטפן מנדל, האיש שפיצח את שיטת הלוטו, אחרי הפרק אודותיו בתוכנית זמן אמת בכאן 11.

פורום כאן נעים

"למה אתה גונב?": מלחמת החקלאים במשפחות הישראליות

שום דבר לא הכין את החקלאים בישראל לתופעת הגניבות של המטיילים, ש"עושים שוק" במטעים ובפרדסים. כתבתה של נועה ברק | כאן חדשות.

סליחה על השאלה❓ עונה 2 | אוטיסטים

סליחה על השאלה❓ עונה שנייה לתכנית האהובה זוכת פרס האקדמיה 🏆 שעושה את העולם מקום יפה יותר! הצצה כנה ואינטימית לחייהן של קבוצות שמתמודדות עם סטיגמות חברתיות באמצעות שאלות שנשאלו על ידי הצופים. ערוץ כאן 11.

זן נדיר – גורים

גורים - חזרזירים בפי'גמות, שפני סלע משחקים תופסת, פעוטון של יעלים, ותיעוד מיוחד של גורי זאב, מרגע ההמלטה במאורה ועד אימוני הציד שלהם. במאי תסריטאי וקריין: יגאל מוסקו.

אמא ל-12 מוצאת זמן לאהבה חדשה

ילדות כואבת ובעל אלים לא הצליחו לנצח את ליאת ברששת, שמגדלת לבד את תריסר ילדיה. עכשיו, נגד כל הסיכויים היא ממציאה את עצמה מחדש עם עמוד פייסבוק מצליח והרצאות שהיא מעבירה, ואפילו מוצאת זמן לאהבה חדשה.

מציאת גופת מנהיג הילידים באמזונס – סערה בברזיל

מציאת גופתו של מנהיג הילידים באמזונס מעוררת סערה בברזיל. כאן חדשות | חדשות הלילה עם יאיר ויינרב.

מפעל הפיס

נשיא המדינה ציין 20 שנים להקמת 'נגישות ישראל'

נשיא המדינה, ראובן (רובי) ריבלין אירח ב- 28 ביולי 19', את נציגי עמותת "נגישות ישראל" לציון 20 שנה להקמתה.
במפגש הוגש לנשיא דו"ח המסכם 20 שנים של נגישות, ובמסגרתו נשאו דברים מייסד ונשיא העמותה יובל וגנר ומנכ"לית העמותה מיכל רימון.

נעים לעקוב אחרי

מטבח מיוחד

ערוץ אוכל חדש בתשלום בכבלים ובלוויין

את ערוץ האוכל הישראלי תשיק חברת "ענני תקשורת" תחת הסלוגן: "ערוץ האוכל – מוסיפים טעם לחיים" ■ הערוץ יעלה באמצע יוני ללקוחות yes ו-HOT ■ מדריך לתוכניות הקרובות
ערוץ אוכל חדש בתשלום בכבלים ובלוויין
ערוץ אוכל חדש בתשלום בכבלים ובלוויין

חברת ענני תקשורת, תשיק באמצע יוני את ערוץ האוכל הישראלי. הערוץ, הינו למעשה מיזם הטלוויזיה הקולינארי הגדול ביותר שנעשה אי פעם בישראל. עלייתו של הערוץ ילווה בקמפיין פרסומי בערוצי הבית של ענני תקשורת: ערוץ החיים הטובים, ערוץ הבריאות, ערוץ ניקלודיאון וערוץ אגו ובאמצעי פרסום נוספים. הערוץ החדש יעלה באמצע הן ללקוחות yes והן ללקוחות HOT.

ערוץ האוכל הישראלי, ממותג כבית הספר הטלוויזיוני הישראלי לבישול ואירוח. מידע נגיש, שימושי וישראלי. הערוץ יהיה בית לכל סוגי המטבחים: מטבחים אתניים לסוגיהם, אוכל ביתי, מטבח מהיר (פתרון לאנשי ונשות קריירה), מטבח בריא, גורמה, אפייה ואירוח ומשקאות. הערוץ אף ייתן דגש נרחב על עיסוק בתזונה נכונה ובישול בריא כחלק מתפיסת חיים כוללת של חיים טובים ובריאים.

מרבית תכני המקור של הערוץ, יהוו למעשה תחליף לקורסי בישול אמיתיים, משמע סדנאות בישול ממטבחים שונים ומגוונים. את הערוץ תלווה נבחרת שפים בולטת שיהוו את הפנים הישראליות של הערוץ ותורכב משפים מוכרים לצד שפים צעירים ומבטיחים.

בין תכניות המקור של הערוץ שיעלו בחודשים הראשונים לעלייתו של הערוץ ניתן למנות את;

"האקדמיה לאוכל", תציג 10 סדנאות בישול בנות חצי שעה כל אחת בכיכובם של שפים המתמחים בבישול מטבח מסוים. בין סוגי המטבחים בהם תעסוק התכנית ניתן למנות: אוכל אורגני, שוקולד, אפיה, דגים ועוד. בין השפים הישראלים שיגישו תכניות בערוץ החדש ניתן למנות את אביב משה (מסעדת ’מסה’), איילת לטוביץ’, רונן דברת בלוך (מסעדת ג’ולסון ומסעדת ’לורנס’), אנטוניו מנסה (מסעדת ’אלי אולי’ המתחדשת), אבי ביטון (מסעדת ’אדורה’), שושי שטיינוביץ’ (אוכל בריא) ועוד.

תכני הרכש של הערוץ יהיו הטובים ביותר כיום בעולם, אותם רכש הערוץ מ-food network האמריקאי, מפיקת תכני האוכל הטוב ביותר בעולם. עוד בתחום הרכש, ישדר ערוץ האוכל תכנים של השפים המובילים בעולם ובהם ג’יימי אוליבר, נייג’לה וולסון, רוזמארי טריגר, 2 סדרות חדשות של פלויד, עונה חדשה של "איירון שף" (שגרסה ישראלית שלה תעלה בקרוב בערוץ 10) ועוד.

תכני מקור בערוץ האוכל החדש:

■ אירוח ומשקאות עם לילך גרמן
שני, החל ב-11 ביוני בשעה 22:30

’אירוח ומשקאות’ בהנחיית לילך גרמן שבבעלותה חברת קייטרינג המתמחה בהכנת אירועי גורמה מוקפדים. אם יש לכם יומולדת על הראש, או שסתם הזמנתם חברים, או אולי מדובר במסיבת אירוסין או בחנוכת הבית, בתכנית "אירוח ומשקאות" לילך גרמן, תיתן לכם את כל הטיפים והעצות לאירוח המושלם.

גרמן תייעץ ותעזור בכל פרט בארוחה החל בהכנת מתכונים לכיבודים מיוחדים ומוקפדים לאורחים, שיאפשרו למארח להיות יותר מקורי ומפתיע ועד לעיצוב נכון של המנות, באילו צבעים להשתמש אילו כלים לבחור, באילו מפות ואפילו הפרחים שיעשו את ההבדל.

■ מטבח עולמי עם אבי ביטון
שלישי, החל ב- 12 ביוני בשעה 22:00

אבי ביטון הינו השף והבעלים של המסעדה "אדורה" ונחשב ל"ילד הרע של הקולינריה הישראלית". לפני הקמת המסעדה שימש ביטון, במשך כמה שנים, כסו-שף של השף ניר צוק במתחמו אשר ביפו ואף עבד עם השף רפי כהן במסעדת "רפאל", ובמסעדת "יועזר בר יין".

בנוסף נותן ביטון, ייעוץ למסעדות בארץ ואף ביצע עבודת יעוץ והקמה למסעדות בחו"ל. בתכנית "מטבח עולמי" יכין ביטון, ארוחה משובחת המורכבת ממנת פתיחה, מנה עיקרית עם תוספת ומנה אחרונה עם ניחוחות של חו"ל. מרכיבי המנות של ביטון, מגיעים מהמטבח הצרפתי, המרוקאי ואפילו מהמזרח הרחוק כשהשילוב שלהם יוצר את טעמים חדשים ומקוריים.

■ מטבח ביתי עכשווי עם אילת לטוביץ’
רביעי, החל ב- 13 ביוני בשעה 18:30

איילת לטוביץ. בעבר שבעבר הגישה את העונה הראשונה של "שום פלפל ושמן זית", השתתפה בתכנית "הכי טעים שיש" ובתכנית "מדריך האוכל" עכשיו בתכנית חדשה, "מטבח ביתי עכשווי".

לטוביץ, תיקח מנות ביתיות מוכרות וכמעט שגרתיות ותוסיף להן משהו מיוחד ומפתיע ובכך תראה לכם הצופים שבישול ביתי לא צריך להיות בנאלי וידוע מראש.

■ מטבח גורמה עם אביב משה
חמישי, החל ב- 14 ביוני בשעה 21:30

אביב משה, בן 32, מגדיר את המטבח שלו "כמטבח מרגש וחוויתי המשלב זיכרונות קולינאריים מבית אמא". משה, צבר את ניסיונו הקולינארי במסעדות כמו: שאטו עין כרם, באראכה, הנביאים 54, מסעדת מלון נפטון ועוד. בשנת 2005, הקים עם שותפיו את מסעדת היוקרה Messa, אשר הגדירה מחדש את חוויית הבילוי התל- אביבית.

משה, יכין בתכנית ארוחת גורמה עילית, ע"י שימוש בחומרי הגלם הטובים והמשובחים ביותר, תוך שילוב של מרכיבים מהמטבח הצרפתי עם המטבח המקומי ויצירת גורמה ישראלי מקורי וייחודי.

■ מטבח בריא עם שוש שטיינוביץ’
ראשון, החל ב- 17 ביוני בשעה 17:30

שוש שטיינוביץ’, מייסדת מסעדת ’Delight’ בהרצליה פיתוח ומתמחה בבישול גורמה לייט, אוכל טעים, בריא ומוקפד מבחינה קלורית. במהלך התכנית שטיינוביץ, תלמד לבשל ארוחה שלמה ובריאה, אוכל שנראה טוב, טעים, בריא ומוקפד מבחינה קלורית.

בניגוד לכל האמונות שאוכל טעים חייב להיות משמין תציג לנו שטיינוביץ, בכל תכנית ארוחה שלמה וטעימה שמורכבת ממנות ראשונות, מנה עיקרית, תוספת של פחמימה ומנות אחרונות לפי נושאים שונים כמו ארוחת חג, ארוחה בריאותית לילדים, ארוחה לנשים בהריון ועוד.

במהלך הבישול תיתן שטיינוביץ’ טיפים לבישול בריא יותר ולחסכון בקלוריות, לדוגמא: טיגון בצל בכפית אחת של שמן וטיגון חצילים ללא שמן כלל. בכל תכנית יתארח ד"ר רני פולק, דוקטור ושף בן 35, מנהל תחום סדנאות בישול למחלות לב, סוכרת, צליאק וסדנאות בישול גורמה בריאותיות במרכז הדסה . ד"ר פולק יכין עם שטיינוביץ’ מתכון בריאותי ומיוחד משלו.

תכני הרכש הטובים בעולם

■ ארוחה בחצי שעה – 30 Minutes Meal
ראשון, החל ב-17 ביוני בשעה 20:30

אתם מאמינים שניתן להכין ארוחות מרשימה וטעימה בבית, בפחות זמן מאשר לוקח להזמין? תנו לרייצ’ל ריי להראות לכם עד כמה זה פשוט. מארוחות פשוטות ועד לסעודות מתוחכמות לאירוח, רייצ’ל מבטיחה שהמנות המדהימות לא ייקחו יותר מ-30 דקות הכנה, מן ההתחלה ועד הסוף. עכשיו אתם יכולים לשים על השולחן ארוחות נפלאות ועדיין יישאר לכם זמן למשפחה, חברים או לכל פרויקט שדחיתם עד היום. אל תחמיצו את ההזדמנות להפוך לשפים בלי שום מאמץ.

■ רוזמרי מלכת המטבח – Rosemary Queen of the Kitchen
ראשון, החל ב-17 ביוני בשעה 21:30

בתכנית ’רוזמרי מלכת המטבח’, רוזמרי שרגר, העומדת בראש בית ספר לבישול באנגליה, מגיעה לארה"ב ומלמדת אנשים שונים, שאין להם כל ניסיון במטבח, לבשל מנות לאניני טעם. בין המתכונים השונים ניתן למצוא מתכון להכנת לחם צרפתי, עוף ממולא, פשטידת תפוחי אדמה וכמובן קינוחים שונים ומומלצים ביותר.

■ איירון שף – Iron Chef America II – עונה חדשה!
ראשון, החל ב-17 ביוני בשעה 22:00

בכל שבוע בתכנית ’איירון שף’, כשהמרכיב הסודי ייחשף, הטוען לכתר ושף הברזל מתמודדים זה מול זה בקרב של טעמים. השופטים האורחים ישפטו את התפריטים כדי להחליט מיהו המנצח ומי המובס. לא משנה אם שף הברזל יגן על התואר שלו או לא, אנחנו הצופים תמיד יוצאים מנצחים.

■ ג’ני בריסטו שומרת על המשקל – Jenny Bristow Light
שני, החל ב-11 ביוני בשעה 17:30

ג’ני בריסטו דואגת לבריאות שלכם. בתכנית ’ג’ני בריסטו שומרת על המשקל’ היא תכין מתכונים בריאים, דלים בשומן ודיאטטיים. ג’ני תוכיח שמתכונים שאינם עתירי מלח, סוכר או שומנים הם לא רק בריאים אלא יכולים להיות גם טעימים. בואו ללמוד כיצד ניתן לאכול טוב ועדיין לשמור על הבריאות.

■ המטבח של רייצ’ל: קל ומתובל – Rac




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן