מתכונים | recipesisrael.co.il עוגות

עוגת שוקולד חגיגית וצבעונית מפנקת שתשלים את החגיגה בשבת

חברת כרמית מגישה את המתכון שלה ל'עוגת שוקולד חגיגית וצבעונית' המדוברת והמפנקת ◄מורחים את הגנאש שוקולד על כל העוגה, כולל הדפנות. מדביקים ציפוי של וופלים מבסיס לעוגה כמו גדר. ממלאים את החלק העליון בשלל ממתקים צבעוניים ומשמחים... יש לשמור את העוגה בטמפרטורת החדר, אך לשים לב שזאת לא תעלה על 30 מעלות. (לא לשמור במקרר, הממתקים יאבדו את הברק ויספגו לחות).
0
0
עוגת שוקולד חגיגית וצבעונית של חברת כרמית | צילום סטודיו כרמית
עוגת שוקולד חגיגית וצבעונית

חברת כרמית המתמחה בייצור, ייבוא וייצוא מוצרים בעולמות המתוקים, בקטגוריות נבחרות כגון; שוקולד, וופלים, עוגיות, סוכריות, מרשמלו, מטבעות, נשנושי שוקולד, חטיפי הקפאה ועוד, חולקת מתכון מפנק לעוגת שוקולד חגיגית וצבעונית, העוגה שתשלים את החגיגה בשבת ולימי השבוע החדש. המתכון, עשיר בשוקולד וקל להכנה.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו לכאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה בפייסבוק’ או בטוויטר.

  מצרכים לעוגה לתבנית בקוטר 24 ס”מ;

  • 200 גר’ שוקולד מריר של כרמית שבור לחתיכות,
  • 1/2 כוס סוכר לבן,
  • 1/4 כוס סוכר חום דחוס,
  • 200 גר’ חמאה חתוכה לקוביות,
  • 5 ביצים,
  • 5 כפות קמח תופח.

לציפוי;

  • 100 גרם שוקולד מריר של כרמית שבור לחתיכות.
  • 1/3 כוס שמנת מתוקה.
  •  2 חבילות וופלים אגו בטעם שאוהבים.
  • מרשמלו כרמית בטעם / בצורה שאוהבים.
  • בייגלה מצופה שוקולד אגו בטעם שאוהבים.
  • סוכריות על מקל של כרמית בטעם שאוהבים.
  • חופן מטבעות שוקולד של כרמית.

אופן ההכנה;

מחממים תנור מראש ל-180. ממיסים שוקולד, שני סוגי סוכר וחמאה. מוסיפים את הביצים אחת, אחת ומערבבים, שימו לב שהשוקולד לא יהיה חם מדי.

מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהתערובת חלקה ללא גושים.

מעבירים לתבנית משומנת ואופים כחצי שעה, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה, יוצא עטוף פירורים לחים.

מצננים את העוגה לחלוטין, משחררים בזהירות מהתבנית והופכים על צלחת הגשה כך שהצד התחתון של העוגה יהיה עכשיו העליון.

מביאים שמנת מתוקה לסף רתיחה, מוסיפים שברי שוקולד מריר, ממתינים דקותיים ומערבבים עד שמתקבל מרקם חלק של גנאש שוקולד.

מורחים את הגנאש שוקולד על כל העוגה, כולל הדפנות. מדביקים ציפוי של וופלים מבסיס לעוגה כמו גדר. ממלאים את החלק העליון בשלל ממתקים צבעוניים ומשמחים.

יש לשמור את העוגה בטמפרטורת החדר, אך לשים לב שזאת לא תעלה על 30 מעלות. (לא לשמור במקרר, הממתקים יאבדו את הברק ויספגו לחות)

יום שמח ומתוק!

 כרמית – יותר טובה בשבילך, מוצרים שמתאימים לכולם

ממשרד דניאלה רייבנבך – יחסי ציבור, יודעת לספר, התקציבאית הגב’ ענת דאוס לפורטל כאן ישראל | kan-naim | אתר האינטרנט של כל המדינה כי לחברת ‘כרמית’ שנוסדה ב-1973, המתמחה בייצור, ייבוא וייצוא מוצרי מזון בקטגוריות שונות; שוקולד, עוגיות, קרקרים וממתקים.

חברת “כרמית תעשיות ממתקים” נוסדה בשנת 1973 כחברה פרטית בבעלות קבוצת משקיעים ברשות לני סאקסטין.

בשנת 1993, הפכה החברה לחברה ציבורית הנסחרת בבורסה לנירות-ערך.

החברה מתמחה בייצור, ייבוא וייצוא מוצרים בעולמות המתוקים, בקטגוריות נבחרות כגון; שוקולד, וופלים, עוגיות, סוכריות, מרשמלו, מטבעות, נשנושי שוקולד, חטיפי הקפאה ועוד.

החברה הינה בעלת תקנים בין לאומיים מתקדמים ומחזיקה ב’תקן GMP‘ המאפשר ייצור של מוצרים ללא גלוטן.

תקן ISO 9001 לאיכות ולבקרה, תקן GMP, המאשר תנאי יצור נאותים ומאפשר לחברה לייצר, לשווק ולסמן מוצרים בסימון ‘ללא גלוטן’ ועוד.

כל מוצרי “כרמית” כשרים בכשרות גבוהה, רובם אף בכשרות בד”צ העדה החרדית.

כרמית משווקת גם לשוק התעשייתי והמקצועי בארץ ומייצרת מוצרי שוקולד המשמשים כחומרי גלם לתעשיות; השוקולד, גלידות, מחלבות, קונדיטוריות, מאפיות ועוד. 

אל אתר חברת כרמית 

0
0



אודות הכותב

שולי סונגו

שולי סונגו, ממשתתפות מערכת אתר כאן ישראל (כאן נעים) עיסוקה העיקרי מנהלת חשבונות מדופלמת עשרות שנים בתחום.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן