יוזמה ברוכה של אבי ללום, חבר מועצת העיר נתניה והנהלת הקבוצה, המעוניינת בחיזוק הקשר בינה לבין האוהדים
supporter maccabi netanya_t180k-n_01.jpg
300 כרטיסים, יחולקו במשחק הבית הקרוב לנוער מעוטי יכולת – על כך הוחלט בפגישה שהתקיימה פגישה בין נציגי אוהדי מכבי נתניה, אשר אלון מבעלי הקבוצה, קובי בלדב, מנכ”ל הקבוצה ונציג עיריית נתניה, חבר המועצה אבי ללום.
לאחר הפגישה אמר ללום, כי הפגישה היתה נחוצה וחבל שלא התקיימה כבר לפני מספר חודשים. לאחר הפגישה היה ברור, שניתן לחזק את הקשר בין האוהדים לבין הנהלת הקבוצה.
בתום הפגישה בין הצדדים הוחלט, כי הנהלת הקבוצה תממן כבר מהמשחק הקרוב הסעה וכן במשחק הבית הקרוב, יחולקו 300 כרטיסים, כצעד ראשון לחיזוק הקשר בין האוהדים להנהלה.
אבי ללום, ח”המ עיריית נתניה וחבר הנהלת הקבוצה, התבקש לאחר הפגישה לסייע לקבוצה, בכל הקשור לשיפור תדמית הקבוצה, גיוס ספונסרים ויחסי ציבור.
lalom_avi_100_02.jpg
בתחילה חשב ללום, לקבל את התפקיד (בהתנדבות) אבל כבר במשחק מול הפועל קריית שמונה, הודיע ללום כי אין בכוונתו לקחת את התפקיד, אך הוא יסייע בכל מה שיוכל על מנת לעזור לקבוצה.
ללום: “בתחילה, כאשר הועלה הנושא רציתי מאוד לקחת את התפקיד. אך בקרוב מאוד אצטרך לחזור למשרד עו”ד וזמני יהיה מוגבל מאוד, כמו כן, כחבר הנהלה וכמי שמייצג את האוהדים חשבתי, כי לא יהיה נכון לקבל את התפקיד”.
בישיבת הנהלת הקבוצה הקרובה מתכוון ללום להעלות מספר נושאים ביניהם:
א. אופן קבלת ההחלטות בהנהלת הקבוצה
ב. מינוי דובר לקבוצה
ג. יעדי הקבוצה לעונה הקרובה
ד. חלוקת תפקידים בין חברי ההנהלה ועוד מספר נושאים.
ללום, מוסיף ומציין: “מר רפי קדוש, סגן ראש העיר ואנכי מתואמים בינינו וכל החלטה תתקבל יחד ובתיאום מלא בינינו.
“הרצון לשתף פעולה עם חברי הנהלת הקבוצה הוא חזק. נכון להיום, נראה, ששלושת בעלי הקבוצה מקבלים אותנו בברכה ורואים את הצטרפותנו באופן חיובי. אני מקווה, כי היחסים בין חברי ההנהלה יהיו חיוביים למען הקבוצה.
תקציב עיריית נתניה, לקבוצה הינו 825 אלף ₪. העירייה אינה משתתפת ברווחים. במיוחד העונה, יש לעירייה, חלק משמעותי בתקציב הקבוצה ועל כן, כל החלטה צריכה להתקבל בהנהלה כאשר נציגי העירייה יהיו שותפים לה”.










