"עושים כאן משהו חד פעמי"

"עושים כאן משהו חד פעמי": הפקת הענק שמשחזרת את מלחמת יום הכיפורים | כתבתה של שני נחשוני, מתוך חדשות 07.10.19.

האם יש ערך בבקשת סליחה? | גיא זהר

לכבוד יום כיפור, בדק כאן 11, מה מעמדה של סליחה בפוליטיקה הישראלית? האם פוליטיקאים מתנצלים - והאם יש מי שימחל להם?
מהצד השני עם: גיא זהר - 07.10.2019.

פורום כאן נעים

"למה אתה גונב?": מלחמת החקלאים במשפחות הישראליות

שום דבר לא הכין את החקלאים בישראל לתופעת הגניבות של המטיילים, ש"עושים שוק" במטעים ובפרדסים. כתבתה של נועה ברק | כאן חדשות.

אדיר מילר במופע אלתורים

אדיר מילר במופע האלתורים בערוץ 2. קורע.

שראל הפראית- פרק 1: הנגב

מהלך של שנה שלמה בחייהם של צמחים ובעלי חיים במדבר הנגב הצחיח, המהווה יותר ממחצית שטחה של ישראל. מה סוד ההישרדות שלהם במדבר הקיצוני שזוכה רק למ"מ ספורים של גשם בשנה?

אמא ל-12 מוצאת זמן לאהבה חדשה

ילדות כואבת ובעל אלים לא הצליחו לנצח את ליאת ברששת, שמגדלת לבד את תריסר ילדיה. עכשיו, נגד כל הסיכויים היא ממציאה את עצמה מחדש עם עמוד פייסבוק מצליח והרצאות שהיא מעבירה, ואפילו מוצאת זמן לאהבה חדשה.

ערוץ 10 – שישי עם איילה חסון

תאוות בשרים | ערוץ 10 - שישי עם איילה חסון - 13.4.18.

מפעל הפיס

נשיא המדינה ציין 20 שנים להקמת 'נגישות ישראל'

נשיא המדינה, ראובן (רובי) ריבלין אירח ב- 28 ביולי 19', את נציגי עמותת "נגישות ישראל" לציון 20 שנה להקמתה.
במפגש הוגש לנשיא דו"ח המסכם 20 שנים של נגישות, ובמסגרתו נשאו דברים מייסד ונשיא העמותה יובל וגנר ומנכ"לית העמותה מיכל רימון.

נעים לעקוב אחרי

תבלינים ועשבי תיבול

סלט של עשבי תבלין טריים, מיני גרעינים וגבינות צאן

מתוך הספר "סיפורי תבלין של חישתיל", הכולל אגדות עם, שימושים רפואיים, המלצות לשימוש בצמחי תבלין ומרפא; סלט קיצי ומרענן של עשבי תבלין טריים, מיני גרעינים וגבינות צאן; מתכון קייצי של השף יניב פרטוש; הכנה חצי שעה פלוס מינוס. קל להכנה.
סלט של עשבי תבלין טריים, מיני גרעינים וגבינות צאן

חומרים:

1 כוס פטרוזיליה
1 כוס רשאד
1/2 כוס זעתר
1/2 כוס בזיליקום יווני
1/2 כוס אורגנו הוט אנד ספייסי (עלים בלבד)
1/4 כוס טרגון 4 עונות
1/2 כוס מנטה פפריטה
1/2 כוס לווג’
מס’ עלים של מרווה איקטרינה לקישוט
כוס של זרעים וגרעינים שונים (פיסטוק מקולף, אגוז מלך, גרעיני דלעת, גרעיני חמנייה, צנובר וכד’)
2 פיתות קרועות ביד לחתיכות בגודל מטבע
100 גר’ גבינת פטה כבשים "גד"
100 גר’ סנט פולן "גד"
שמן זית
מיץ מלימון אחד
סומק
מלח גס
פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

קוצצים ומערבבים בקערה את כל עשבי התיבול. במקביל מטגנים במחבת עם ¼ כוס שמן זית את קרעי הפיתות ומיני האגוזים והגרעינים עד להשחמה קלה.

מכבים את האש, מפוררים פנימה את הגבינות ומערבבים. שופכים את התערובת החמה על עשבי התיבול הקצוצים ומערבבים היטב.

מתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל וסומק בנדיבות.

להגשה:

מעבירים לקערות הגשה, מקשטים בעלי מרווה איקטרינה טריים ומגישים מיד.




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן