מדא גייס את מירי בוהדנה למאמצים של מדא בנושא הקורונה

"מזה כשנתיים מגן דוד אדום הוא משפחה עבורי ומקום שבמסגרתו אני זוכה לתת מעצמי למען אחרים" - סיפרה מירי בוהדנה; "נגיף הקורונה, יצר בהלה רבה בעולם וגם בארץ והרבה דברים בנושא אינם ברורים, מה שיכול להלחיץ עוד יותר. לכן, שמחתי מאוד לשתף פעולה עם מדא, גם בנושא הזה, וליצור סרטון ביחד עם דר' סטרוגו, שמטרתו להעלות מודעות לפעולות שונות שחשוב לעשות, כדי למנוע הדבקה, לתת תשובות ולהרגיע את הציבור" .

אורלי לוי לא ידעה | מהצד השני עם גיא זהר

כאן 11 | אומנם עמיר פרץ הצהיר שוב ושוב שהוא רוצה ממשלה בתמיכת הרשימה המשותפת, אבל אורלי לוי אבקסיס פשוט לא ידעה | להשוות קורונה לשפעת זה אולי מרגיע - אבל לא נכון.

פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

תבלינים ועשבי תיבול

סלט של עשבי תבלין טריים, מיני גרעינים וגבינות צאן

מתוך הספר “סיפורי תבלין של חישתיל”, הכולל אגדות עם, שימושים רפואיים, המלצות לשימוש בצמחי תבלין ומרפא; סלט קיצי ומרענן של עשבי תבלין טריים, מיני גרעינים וגבינות צאן; מתכון קייצי של השף יניב פרטוש; הכנה חצי שעה פלוס מינוס. קל להכנה.
סלט של עשבי תבלין טריים, מיני גרעינים וגבינות צאן

חומרים:

1 כוס פטרוזיליה
1 כוס רשאד
1/2 כוס זעתר
1/2 כוס בזיליקום יווני
1/2 כוס אורגנו הוט אנד ספייסי (עלים בלבד)
1/4 כוס טרגון 4 עונות
1/2 כוס מנטה פפריטה
1/2 כוס לווג’
מס’ עלים של מרווה איקטרינה לקישוט
כוס של זרעים וגרעינים שונים (פיסטוק מקולף, אגוז מלך, גרעיני דלעת, גרעיני חמנייה, צנובר וכד’)
2 פיתות קרועות ביד לחתיכות בגודל מטבע
100 גר’ גבינת פטה כבשים “גד”
100 גר’ סנט פולן “גד”
שמן זית
מיץ מלימון אחד
סומק
מלח גס
פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

קוצצים ומערבבים בקערה את כל עשבי התיבול. במקביל מטגנים במחבת עם ¼ כוס שמן זית את קרעי הפיתות ומיני האגוזים והגרעינים עד להשחמה קלה.

מכבים את האש, מפוררים פנימה את הגבינות ומערבבים. שופכים את התערובת החמה על עשבי התיבול הקצוצים ומערבבים היטב.

מתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל וסומק בנדיבות.

להגשה:

מעבירים לקערות הגשה, מקשטים בעלי מרווה איקטרינה טריים ומגישים מיד.




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן