מדא גייס את מירי בוהדנה למאמצים של מדא בנושא הקורונה

"מזה כשנתיים מגן דוד אדום הוא משפחה עבורי ומקום שבמסגרתו אני זוכה לתת מעצמי למען אחרים" - סיפרה מירי בוהדנה; "נגיף הקורונה, יצר בהלה רבה בעולם וגם בארץ והרבה דברים בנושא אינם ברורים, מה שיכול להלחיץ עוד יותר. לכן, שמחתי מאוד לשתף פעולה עם מדא, גם בנושא הזה, וליצור סרטון ביחד עם דר' סטרוגו, שמטרתו להעלות מודעות לפעולות שונות שחשוב לעשות, כדי למנוע הדבקה, לתת תשובות ולהרגיע את הציבור" .

אורלי לוי לא ידעה | מהצד השני עם גיא זהר

כאן 11 | אומנם עמיר פרץ הצהיר שוב ושוב שהוא רוצה ממשלה בתמיכת הרשימה המשותפת, אבל אורלי לוי אבקסיס פשוט לא ידעה | להשוות קורונה לשפעת זה אולי מרגיע - אבל לא נכון.

פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

דברי מאפה סוכות | Sucot

לחמניות פרמזן וקצח

בתום הצום ועם פנים קדימה לשנה חדשה וטובה יותר, מצורף מתכון למנה שכיף לאכול מתחת לכוכבים, ביחד עם חברים, בסוכה. תהנו והמשך חגים שמחים.
לחמניות פרמזן וקצח | צילום השף הלבן
לחמניות פרמזן וקצח | צילום השף הלבן

פרמזן היא גבינה קשה וגרגירית, שמקורה בעיר פארמה שבאיטליה. הגבינה מסווגת כגבינה מסוג “גראנה” – גבינה קשה מחלב פרה, מבושלת אך לא דחוסה. הקצח הוא צמח עשיר ומזין באופן מיוחד הוא משמש לתיבול סלטים,ועל מאפים שונים במטבח. יש לו טעם מיוחד ומיחסים לו הרבה סגולות ריפוי. 

מצרכים:

(ל-24-18 לחמניות)
זמן הכנה כ-30 דקות

  • 2 כפות “שמנת של פעם” 27% מסדרת השף הלבן
  • 1/2 2 כוסות קמח תופח
  • 100 גרם פתיתי פרמז’ן לפסטה מסדרת השף הלבן
  • 1 כוס חלב
  • 2 כפות גרגרי קצח
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • קורט מלח

אופן הכנה:

1. שמים את הקמח בקערה ויוצרים במרכזה גומה. לגומה מכניסים את פתיתי הפרמז’ן, החלב, הקרם פרש, המלח והפלפל ולשים את כל החומרים לבצק חלק ואחיד.

במידה ומעבדים את הבצק במעבד מזון יש להוציא אותו מהמכשיר למשטח מקומח וללוש אותו ביד במשך 5 דקות נוספות עד שהוא רך ואחיד.

2. מניחים לבצק לנוח 10 דקות ומרדדים אותו למשטח בעובי של 2-1 ס”מ.

3. בעזרת כלי עגול (כוס הפוכה וכדומה), יוצרים בבצק מטבעות ומניחים אותן בצד.

4. משמנים תבנית אפייה ומניחים בתוכה את מטבעות הבצק כאשר משאירים ביניהן רווח של 5 ס”מ.

5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים במשך כ-15 דקות עד שגוון הבצק הופך לזהוב.

הערה: במידה ורוצים להכין לחמניות להגשה במועד מאוחר יותר ניתן להוציא אותן מהתנור באמצע האפייה, לצנן ולהקפיא במקרר. במועד הרצוי מפשירים אותן ואז נותר רק לסיים את האפייה.

בתיאבון!

המתכון הובא באדיבות אתר שף הלבן




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן