"עושים כאן משהו חד פעמי"

"עושים כאן משהו חד פעמי": הפקת הענק שמשחזרת את מלחמת יום הכיפורים | כתבתה של שני נחשוני, מתוך חדשות 07.10.19.

האם יש ערך בבקשת סליחה? | גיא זהר

לכבוד יום כיפור, בדק כאן 11, מה מעמדה של סליחה בפוליטיקה הישראלית? האם פוליטיקאים מתנצלים - והאם יש מי שימחל להם?
מהצד השני עם: גיא זהר - 07.10.2019.

פורום כאן נעים

"למה אתה גונב?": מלחמת החקלאים במשפחות הישראליות

שום דבר לא הכין את החקלאים בישראל לתופעת הגניבות של המטיילים, ש"עושים שוק" במטעים ובפרדסים. כתבתה של נועה ברק | כאן חדשות.

אדיר מילר במופע אלתורים

אדיר מילר במופע האלתורים בערוץ 2. קורע.

שראל הפראית- פרק 1: הנגב

מהלך של שנה שלמה בחייהם של צמחים ובעלי חיים במדבר הנגב הצחיח, המהווה יותר ממחצית שטחה של ישראל. מה סוד ההישרדות שלהם במדבר הקיצוני שזוכה רק למ"מ ספורים של גשם בשנה?

אמא ל-12 מוצאת זמן לאהבה חדשה

ילדות כואבת ובעל אלים לא הצליחו לנצח את ליאת ברששת, שמגדלת לבד את תריסר ילדיה. עכשיו, נגד כל הסיכויים היא ממציאה את עצמה מחדש עם עמוד פייסבוק מצליח והרצאות שהיא מעבירה, ואפילו מוצאת זמן לאהבה חדשה.

ערוץ 10 – שישי עם איילה חסון

תאוות בשרים | ערוץ 10 - שישי עם איילה חסון - 13.4.18.

מפעל הפיס

נשיא המדינה ציין 20 שנים להקמת 'נגישות ישראל'

נשיא המדינה, ראובן (רובי) ריבלין אירח ב- 28 ביולי 19', את נציגי עמותת "נגישות ישראל" לציון 20 שנה להקמתה.
במפגש הוגש לנשיא דו"ח המסכם 20 שנים של נגישות, ובמסגרתו נשאו דברים מייסד ונשיא העמותה יובל וגנר ומנכ"לית העמותה מיכל רימון.

נעים לעקוב אחרי

ימים טעימים

’מבשלים טבעוני’ – ספר חדש במטבח: מתכוני מגזין ’מנטה’ ל’בישול טבעוני’ בכל עונות השנה

מירי דהאן עורכת הספר "מבשלים טבעוני", של ’מגזין מנטה לבריאות ולאיכות חיים’; "לנוחיות הקוראים מסודרים המתכונים על פי עונות השנה; "אתם מוזמנים להכין תאנים צלויות בסתיו, מנות מחממות בחורף, בורגר שעועית שחורה על הפלאנצ’ה ביום העצמאות, אוכל מהיר וקייצי לחופש הגדול, ויש גם מנות בריאות שקל לקחת לעבודה".
’מבשלים טבעוני’ - ספר חדש במטבח: מתכוני מגזין ’מנטה’ ל’בישול טבעוני’ בכל עונות השנה
’מבשלים טבעוני’ – ספר חדש במטבח: מתכוני מגזין ’מנטה’ ל’בישול טבעוני’ בכל עונות השנה

חדש ומרענן על מדף המטבח! ’מגזין מנטה לבריאות ולאיכות חיים’ המגזין המוביל בישראל לבריאות, כושר, איכות חיים וכל מה שביניהם, מזמין אתכם לגלות מתכונים עשירים ובריאים המתאימים לכולם, משלל ירקות ופירות, קטניות, דגנים ועוד.

בספר 88 של ’מתכונים טבעונים’ לכל מתכון מצורפים ערכיו התזונתיים והתיוגים המתאימים לו "ללא גלוטן", "עתיר חלבון" ועוד של השפיות; פיליס גלזר, עינת מזור ו-רונית פנסו (כש-68 מהמתכונים מהם ללא גלוטן), חלקם גם; פרווה, אם אתם שומרי כשרות, אשר נבדקו תזונתית על ידי נירה אולנד התזונאית הירוקה, ומלווים בצילומים היפהפיים של הסטייליסטית נטשה חיימוביץ’ והצלם; יוסי סליס.

תחתיות ארטישוק במילוי תרד ופטה שקדים מתוך הספר מבשלים טבעוני

עורכת הספר מירי דהאן, מסבירה, כי; "לנוחיות הקוראים מסודרים המתכונים על פי עונות השנה; "אתם מוזמנים להכין תאנים צלויות בסתיו, מנות מחממות בחורף, בורגר שעועית שחורה על הפלאנצ’ה ביום העצמאות, אוכל מהיר וקייצי לחופש הגדול, ויש גם מנות בריאות שקל לקחת לעבודה".

עוד בספר פרק המוקדש ל’ארוחת בוקר’ ומתכונים של שישה שפים נבחרים; יואב בר (יזם Chef to go); מחברת ספרי הבישול איילת הירשמן, השפית של מסעדת משק ברזילי, שלי לרון, מחברת ספרי הבישול; שי לי ליפא, השפית והבעלים של מסעדת אוזריה אביבית פריאל אביחי וכן, השף אביב משה (MESSA ו-יאסו).

מחיר קטלוגי; 79 שקלים. ניתן להשיג;כאן, או ב’דוכן מגזין מנטה’ בשוק "מנטה מרקט" במתחם התחנה תל אביב וירושלים (בעיר ירושלים, החל מ-11/4).

לפרטים נוספים; ניתן לפנות גם למנהלת השיווק של ’מגזין מנטה’, הגב’ אורנה כץ-כהן orna-ka@yedtik.co.il.




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן