נדל"ן

פרדס חנה-כרכור, אושרה להפקדה תכנית המינהל להקמת 330 יחי’ דיור מוגן בדרום כרכור

0
0

מנהל מינהל מקרקעי ישראל, מר בנצי ליברמן; “המינהל, החל להיערך לספק את צרכי ’הדיור המוגן’ לפי התחזית לשנת 2030. פרויקט “פרדס גן שומרון” בדרום כרכור, ייתן מענה מיידי לעיקר הביקוש ל’דיור מוגן’ באזור העיר חדרה, העומד כיום על 500 יחידות דיור.
פרדס חנה-כרכור, אושרה להפקדה תכנית המינהל להקמת 330 יחי’ דיור מוגן בדרום כרכור
פרדס חנה-כרכור, אושרה להפקדה תכנית המינהל להקמת 330 יחי’ דיור מוגן בדרום כרכור

בשורה טובה לתושבי פרדס חנה-כרכור ואזור חדרה; פרויקט “פרדס גן שומרון” יוצא לדרך, תכנית מינהל מקרקעי ישראל (Israel Land Administration), להקמת 330 יחידות דיור מוגן, כולל מחלקה סיעודית, בדרום כרכור בשטח בדרום פרדס חנה-כרכור, אושרה להפקדה ע”י הוועדה המקומית מחוז חיפה. נודע כי, הפרויקט, ישתרע על פני שטח של 80 דונם.

תכנית “פרדס גן שומרון” של מינהל מקרקעי ישראל, תביא להקמת 330 יחידות דיור מוגן בדרום כרכור. התכנון כולל בניין מרכזי, בן 4 קומות, הכולל 170 יחידות דיור מוגן ומחלקה סיעודית.

מסביבו של הפרויקט, יוקמו 160 יחידות דיור מוגן נוספות, בבניינים פזורים, בני קומה אחת עד 3 קומות.

התכנית, שתוכננה עבור מינהל מקרקעי ישראל ע”י אדריכל יוסי טל באמצעות חברת אהוד תייר, בתיאום עם המועצה המקומית פרדס חנה-כרכור, ו’הוועדה המקומית שומרון’, כוללת תכנון סביבתי מקיף המותאם לצרכי האוכלוסייה המבוגרת, עם רשת שבילים להולכי רגל, גישה נוחה אל המבנים עם רכב, ודגש מוקפד על תכנון איכותי של שטח וסביבה.

התכנית פרויקט “פרדס גן שומרון” בכרכור, משתרעת על פני שטח כולל של כ-80 דונם, בבעלות קק”ל, הממוקם בדרום כרכור מצפון לכביש מספר 65.

מנהל מינהל מקרקעי ישראל, מר בנצי ליברמן, אמר, כי; “המינהל, החל להיערך לספק את צרכי ’הדיור המוגן’ לפי התחזית לשנת 2030. הפרויקט, ייתן מענה מיידי לעיקר הביקוש ל’דיור מוגן’ באזור העיר חדרה, העומד כיום על 500 יחידות דיור.

נמשיך ליזום פרויקטים נוספים שייתנו מענה לביקוש העתידי, שצפוי להגיע לכ-1,500 יחידות דיור מוגן בשנת 2030”.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

דילוג לתוכן