כדורגל

ההתאחדות לכדורגל, קיימת העשרה מקצועית בהפועל קרית שמונה

0
0

ההתאחדות לכדורגל, יוצאת למועדונים ברחבי הארץ, לביקורי העשרה מקצועית: המאמן מוטי איוניר, העביר אימון לדוגמה, השוער האגדי של הפועל ת”א, אריה בז’רנו, העביר אימון שוערים, ודובר ההתאחדות מר גיל לבנוני, הרצה בנושא תקשורת וספורט במאה ה-21
ההתאחדות לכדורגל, קיימת העשרה מקצועית בהפועל קרית שמונה
ההתאחדות לכדורגל, קיימת העשרה מקצועית בהפועל קרית שמונה

במסגרת ביקורי ההעשרה המקצועית של ההתאחדות לכדורגל במועדונים ברחבי הארץ, ביקרו אנשי ההתאחדות, השבוע במועדון הפועל קרית שמונה, והעבירו הרצאות ואימונים לדוגמא לקבוצות הנוער ונערים א’ של המועדון.

לפני כשלושה שבועות, ביקרו אנשי ההתאחדות לכדורגל, בעיר באר שבע, והעבירו הרצאות לקבוצת הנוער של המועדון המקומי, כשהפעם הגיעו למועדון הפועל קרית שמונה המאמן מוטי איוניר, מאמן נבחרת ישראל הצעירה בכדרוגל, ועוזרו קובי אלפסי, מאמן השוערים של נבחרת הנערים אריה בז’רנו, השוער האגדי של הפועל ת”א ושוער העבר של נבחרת ישראל, מנהלת אגף הנוער בהתאחדות, הגב’ אורית רז, ומי שמשמש דובר ההתאחדות לכדורגל, מר גיל לבנוני.

במהלך הביקור העבירו מוטי איוניר ועוזרו קובי אלפסי, אימון לדוגמא לקבוצות הנוער ונערים א’ של קרית שמונה עם דגש על תנועה ללא כדור והנעת כדור.

אריה בז’רנו, העביר אימון שוערים, והדובר גיל לבנוני, העביר הרצאה בנושא; “הכנתו של ספורטאי להתמודדות מול תקשורת במאה ה-21”.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: [email protected]

ראש הממשלה נתניהו בהצהרה לתקשורת

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

אחרי החורף האביב הגיע

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

ישראל חוגגת 78