הסדנאות והארוחות במלון הסקוטי, פתוחות יהיו לקהל הרחב; גולת הכותרת, הינם סופי השבוע הקולינאריים בהם יבשלו מיטב השפים כמו שף מאיר אדוני, ממסעדת “כתית” ושף אביב משה ממסעדת “מסה” ◄ את הארוחות ילוו מבחר יינות יקב הרי גליל
יקב הרי גליל והמלון הסקוטי בחודש יין וקולינריה
במהלך חודש מארס, יקיים המלון הסקוטי בעיר טבריה, יחד עם “יקב הרי גליל” חודש יין וקולינריה, במהלכו תתקיימנה סדנאות יין וטעימות מודרכות. מדריכי היין ישתפו את הקהל בהמלצות וטיפים: הטרואר בגליל, כיצד טועמים יין, הפעלת החושים השונים, התאמת יין לאוכל, מה בין אדום ולבן ועוד.
בנוסף ישולבו יינות יקב הרי גליל בהרצאות; “הקשר בין יין ואהבה”, “פורים ויין” עם מני פאר ועוד.
גולת הכותרת, הינם סופי השבוע הקולינאריים בהם יבשלו מיטב השפים כמו שף מאיר אדוני, ממסעדת “כתית” ושף אביב משה ממסעדת “מסה”. את הארוחות ילוו מבחר יינות יקב הרי גליל.
אין ספק, כי תרבות היין בישראל ממשיכה לפרוח, מדי שנה מצטרפים לשוק היין המקומי יקבים חדשים, מגוון היינות גדל ואיתו גם המודעות והצורך של הצרכן להרחבת הידע האישי.
חשיפה לידע, המשולב בחוויות הטעימה והאירוע הנחגג, מביאה להבנה ובקיאות בעולם היין, אך בעיקר תורמת ליכולת לבחור בהתאמה לטעם האישי הנרכש.
הסדנאות והארוחות במלון הסקוטי (הרשמה 04-6710710), פתוחות לקהל הרחב.
Add Comment