חינוך

הצדעה והוקרה ל-70 אנשי חינוך ול-70 תלמידים מצטיינים

האירוע "הוקרה ל-70 שנות חינוך" כלל הענקת תעודות הוקרה לאנשי החינוך ולתלמידים, ובכלל זה הענקת ספרים, ויום טיול ברחבי ירושלים. בחלק השני, התקיים טקס הצדעה למערכת החינוך ובכללו מופע אמנותי של הזמר חנן בן ארי, תזמורת הנוער הלאומית וסרטונים. כב’ נשיא המדינה מר ריבלין, ושר החינוך מר בנט, גילו במהלך האירוע, שהוכנו להם הפתעות מבעוד מועד; אחת מ-70 אנשי החינוך המצטיינים – הגב’ עדה בארי, בת ה-80, מורה פעילה מ‘חוף הכרמל’ – שירתה כחיילת עם כב’ הנשיא באותו בסיס בעת שרותם בצהל ואילו שר החינוך, הופתע לגלות, כי מורו לשעבר, מר גבריאל ביטון – אף הוא בין הנוכחים.
0
0
אות הוקרה ל-70 אנשי חינוך ול-70 תלמידים מצטיינים
אות הוקרה ל-70 אנשי חינוך ול-70 תלמידים מצטיינים

טקס הענקת אות הוקרה ל-70 אנשי חינוך מצטיינים, ול-70 תלמידים מצטיינים נערך אמש (רביעי, י’ באייר התשע”ח), בבנייני באומה בעיר ירושלים, היה זה אירוע השיא של מערכת החינוך בישראל, במסגרת אירועי 70 שנה לעצמאות המדינה, תחת הכותרת; “הוקרה ל-70 שנות חינוך”.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה ב’פייסבוק’ או בטוויטר.

במעמד נשיא המדינה מר ראובן (רובי) ריבלין, ושר החינוך מר נפתלי בנט, הוענקו פרסי הוקרה ל-70 נשות ואנשי חינוך מצטיינים ול-70 תלמידות ותלמידים – מצטיינים, מכל רחבי הארץ ומכל המגזרים.

האירוע כלל הענקת תעודות הוקרה לאנשי החינוך ולתלמידים, ובכלל זה הענקת ספרים, ויום טיול ברחבי ירושלים. בחלק השני, התקיים טקס הצדעה למערכת החינוך ובכללו מופע אמנותי של הזמר חנן בן ארי, תזמורת הנוער הלאומית וסרטונים.

כב’ נשיא המדינה מר ריבלין, ושר החינוך מר בנט, גילו במהלך האירוע, שהוכנו להם הפתעות מבעוד מועד; אחת מ-70 אנשי החינוך המצטיינים – הגב’ עדה בארי, בת ה-80, מורה פעילה מ‘חוף הכרמל’ – שירתה כחיילת עם כב’ הנשיא באותו בסיס בעת שרותם בצהל ואילו שר החינוך, הופתע לגלות, כי מורו לשעבר, מר גבריאל ביטון – אף הוא בין הנוכחים.

כמו כן, באירוע הוצג רובוט שבירך את מערכת החינוך והציג את נפלאות הרובוטיקה במערכת החינוך. באירוע השתתפו המצטיינים ובני משפחותיהם, מנהלי בתי הספר, עובדי משרד החינוך והנהלת המשרד.

 מנכל משרד החינוך מר אבואב; “הערב הזה הוא רגע של גאווה וקורת רוח לחברה שלמה”

שר החינוך, חבר כנסת מר נפתלי בנט; “אתם הצמרת של מדינת ישראל, נבחרת המחץ שלנו. כשאני מביט בכם, אני רואה מגוון נפלא, שנותן תקווה עמוקה לעתיד של מדינת ישראל. יש כאן ביטוי לכל הגוונים בחברה הישראלית, עם אופטימיות שיש רק למורים נפלאים.

התפקיד המרכזי שלנו במערכת החינוך הוא להאמין בפוטנציאל האינסופי של התלמידים, והתפקיד העיקרי שלהם הוא להתאמץ“.

בנט, הוסיף, כי; “כשאני מביט בכם אני מתעצם בכוחות אדירים ובאמונה עמוקה בעתיד של מדינת ישראל ושל החברה הישראלית – שום דבר לא יכול לנו, אם רק נהיה יחד, נאמין ונתאמץ. שנת עצמאות שמחה!״

מנכל משרד החינוך מר שמואל אבואב, אמר; “הערב הזה הוא רגע של גאווה וקורת רוח לחברה שלמה. נחת על הישגים מרשימים ומיוחדים שצברו מורים ותלמידים. המורים הוכרו כמצטיינים לא רק על הנחלת הידע והערכים אלא גם על אהבה ונתינה. בכך, הם פילסו דרך לליבותיהם של כל כך רבים.

וגם התלמידות והתלמידים שלנו המצטיינים הערב, נבחרו לא רק בשל הישגיהם הלימודיים אלא גם על יכולתם לשים יד על הדופק של החברה הישראלית. יוזמה אחת שלהם ועוד אחת ואוסף של עוד יצרו מצבור שהטביע חותם”.

אלה המורים והתלמידים המצטיינים לשנת התשע’ח – 2018.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-76

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

הדלקת המשואות יום העצמאות ה-76

תפילה ליום העצמאות 76

דילוג לתוכן