עמק חפר

עכשיו יש לנו עוד שישה ילדים

0
0

הכריז הדוד שביקר את היתומים בבית החולים; “עד עתה היו לנו ארבעה ילדים. מרגע זה אנו הורים לשישה”; בני הזוג שנהרגו בתאונה אתמול בגליל: ארז וקרן צדיק מבת-חפר; ההרוגה השלישית, נחמה בר, בת 91 מקבוצת כנרת. תשעה בני אדם נפצעו בתאונה.
עכשיו יש לנו עוד שישה ילדים
בתאונת הדרכים שאירעה אתמול בצהריים, סמוך ליישוב דבוריה ליד כפר תבור, שבגליל התחתון נהרגו ארז צדיק, בן 31 ואשתו קרן, בת 28 מהישוב בת-חפר. ילדיהם, אופיר בן הארבע ונטע בת 11 החודשים, נותחו והם מאושפזים כעת במחלקה לטיפול נמרץ בבית החולים רמב”ם בחיפה.

ארז צדיק ואשתו קרן, מהישוב בת-חפר;

ראש מדור תאונות דרכים במרחב העמקים, מפקח אלי איטח, מסר מחקירה ראשונית של המשטרה, כי אתמול בצהריים בכביש מספר 65, סמוך לכניסה ליישוב אום אל-גנאם, (עד עתה מסיבה לא ברורה), סטתה מכוניתם שהגיעה מכיוון
מכונית סובארו, בה ישבו בני הזוג עם שני ילדיהם, שהגיעה מכיוון עפולה והתנגשה ברכב פולקסוואגן בו הייתה ההרוגה השלישית, נחמה בר, בת 91 מקבוצת כנרת. המכוניות נמחצו לחלוטין ופעולת חילוץ ההרוגים נמשכה זמן רב. בתאונה, נפצעו 9 בני אדם, שפונו לבית החולים “העמק” בעיר עפולה.

בכביש מספר 65, בקטע שבין עפולה לצומת קדרים, שאורכו כ-50 ק”מ, מתרחשות תאונות קטלניות רבות. כ-16 בני אדם נהרגו בקטע זה בשנה וחצי האחרונה.

בני הזוג ארז בן ה-31 וקרן בת ה-28, היו בדרכם לכפר הנופש בקיבוץ האון, שם התכוונו לחגוג את יום הולדתו של ארז.

אחותו רחל סיפרה לערוץ 2, כי בני המשפחה המתינו לזוג בכפר הנופש. “מה אפשר להגיד על טרגדיה שכזאת. החיים שלנו פשוט נקטעו. אני מאמינה שהילדים יהיו בסדר. הבן הגדול – מצבו קצת יותר קשה. הבת מצבה קל יותר. נטפל בהם היטב”.

ד”ר ערן טל-אור, מנהל היחידה הכירורגית בחדר המיון ברמב”ם, מסר, לערוץ השני, כי הילדים הגיעו לבית החולים בשל חשש לפגיעת ראש. הילד סבל מפגיעות פנימיות בחזה ובבטן אך פגיעות הראש לא הצריכו טיפול חריג.

“זה היה מאוד עצוב לראות את הילדה, שחיפשה פנים מוכרות בסביבה ולא מצאה”, סיפר.

“היה מאוד קשה להרגיע אותה. מתאמת הטראומה לא עזבה את הילדה מרגע שהגיעה לחדר המיון ועד שזיהתה את דודתה שהגיעה. היא ניסתה ככל האפשר להרגיע אותה, לטפל בה. היה מאוד מרגש לראות את המפגש. הדוד הכריז שעד עתה היו להם ארבעה ילדים. מרגע זה הם הורים לשישה”.

פיני אזולאי, ידי המשפחה, אמר, לתקשורת: “לוקחים תמיד את הטובים. אנחנו לא לומדים. רק כשזה קורה אצלנו ופוגע בנו אנחנו מבינים את המשמעות הקשה של תאונות הדרכים”. אזולאי, סיפר, כי; “יום לפני התאונה חגגנו אני ובני משפחתי מסיבת יום הולדת, בה נכחו גם בני הזוג צדיק, שנהרגו וילדיהם.

ארז וקרן נישאו לפי כחמש שנים ועברו להתגורר ביישוב בת חפר, שבשרון. בעקבות חשיפת הטרגדיה, מתברר, כי הקשרים המשפחתיים בין ארז וקרן לבין רחל ובעלה הדוקים במיוחד: רחל היא אחותו של ארז ובעלה – אחיה של קרן.

ארז עבד כמנהל משמרת בחברת התרופות “טבע” וקרן סיימה באחרונה, תואר בחינוך במכללת בית ברל. כאמור, בני הזוג היו בדרך למסיבת הפתעה לכבוד יום הולדתו ה-31 של ארז.

שכניהם של בני הזוג סיפרו, כי לאחרונה, פקדו את היישוב כמה אסונות ורב הורה להחליף את המזוזות בכל גני הילדים.

נחום איצקוביץ’ ראש המועצה האזורית עמק חפר, פירסם הודעת אבל על מותם של בני הזוג והשתתפות בצער קרוביהם.

איצקוביץ’, הנחה את הגופים הרלוונטיים במועצה לסייע ככל האפשר לילדים ולקרוביהם. בהתאם לכך, שירותי הרווחה של עמק חפר נערכו מיד עם פרסום האסון לטיפול בילדים.

בשלב זה מצויים הילדים אופיר ונטע תחת אחריותם של עובדי הרווחה בבית החולים, אולם עם שחרורם יעברו לאחריות המועצה האזורית. עובדת מטעם המועצה כבר מצויה בקשר עם עובדי הרווחה של בית החולים רמב”ם, בחיפה.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן