עמק חפר

מרכז בריאות “רפאל” מעביר בהתנדבות סדנת שיאצו להורים וילדים מבת חפר

0
0

לפתיחת שנת פעילות זו ההורים והילדים מוזמנים לחוות ביחד חוויה מיוחדת, סדנה למודעות לעצמי ולאחר דרך מגע, בשיטת שיאצו.
מרכז בריאות
rephael_t180k-n_01.jpg

בבת חפר מופעלות שתי מועדוניות המשותפות למחלקת החינוך ולמחלקה לשירותים החברתיים במועצה אזורית עמק חפר. מבקרים במועדונית 30 ילדים מכיתה א’ עד כיתה ה’. מטרת המועדוניות היא לחזק את הצד הלימודי של הילד ואף יותר מזה לחזק את עולמו הרגשי באמצעות הקניית מיומנויות חברתיות לפי הצורך. בנוסף, מדגישים במועדונית מעורבות הורים בנעשה שם והורים מתנדבים, כל אחד לפי כישוריו, לפעילות במהלך שנת הלימודים.

לפתיחת שנת פעילות זו ההורים והילדים מוזמנים לחוות ביחד חוויה מיוחדת, סדנה למודעות לעצמי ולאחר דרך מגע, בשיטת שיאצו.

מעבירים את הסדנה 3 מטפלים ממרכז בריאות “רפאל”, המרכז לעמוד השדרה שהנו מרכז טיפולי רב תחומי לרפואה המשלימה.

rephael_t180k-n_02.jpg

המרכז שוכן ב”כפר הים” שבגבעת אולגה – חדרה. המטפלים ניר וראמו וברק דגני שמתמחים בשיאצו וגילה פרנק-חרמוני המטפלת בעיסוי רקמות עמוק, יעבירו שעה וחצי תקשורת דרך מגע ויכירו להורים ולילדים מנפלאות הטיפול המשלים.

מרכז הארוע “רפאל” תורם את הפעילות הזאת במסגרת מעורבותו בקהילה.

האירוע יתקיים במרכז הקהילתי בת חפר ביום א’ 5/9/04 בשעה 18:00.

שותפים להפעלת הסדנה “פרוייקט קדימה” לקידום שלום הילד ומשפחתו במשרד הרווחה.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן