ירקות מאכלים טבעוניים מתכונים | recipesisrael.co.il

פרוסות חצילים ברוטב עגבניות | מתכון של עמותת אנונימוס

פרוסות חצילים ברוטב עגבניות | צילום: אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
פרוסות חצילים ברוטב עגבניות
צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי, מגיש את המכון של פרוסות חצילים ברוטב עגבניות. פורסים את החציל לפרוסות ומטגנים בכמות נדיבה של שמן משני הצדדים, עד להשחמה. ניתן להגיש חם או קר. לשדרוג וגיוון אפשר לטגן יחד עם החצילים ירקות נוספים (בצל, קישואים פרוסים, פלפלים וכו').
פרוסות חצילים ברוטב עגבניות | צילום: אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
פרוסות חצילים ברוטב עגבניות

מנה פשוטה וקלה מאוד להכנה של פרוסות חצילים מטוגנות ברוטב עגבניות. צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי, מגיש את המכון של פרוסות חצילים ברוטב עגבניות.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל ’כאן ישראלכאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ ב’פייסבוק’ או בטוויטר.

החומרים;

  • חציל
  • שמן לטיגון
  • קופסה קטנה של רוטב עגבניות
  • 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 4 שיני שום
  • כפית סוכר
  • חצי כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור

ההכנה;

  1. פורסים את החציל לפרוסות ומטגנים בכמות נדיבה של שמן משני הצדדים, עד להשחמה.
  2. בינתיים מכינים את הרוטב: שופכים את הרוטב לקערה ומוסיפים מים בכמות של קופסת הרסק. מוסיפים גם את הסוכר, את המלח ואת הפלפל השחור ומערבבים.
  3. פורסים את שיני השום לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה. מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים.
  4. לאחר שפרוסות החציל השחימו משני הצדדים, יוצקים את הרוטב על החצילים, מערבבים, מכסים ומבשלים למשך שתי דקות.
  5. מגישים חם או קר.

טיפים; 

ניתן להגיש חם או קר.

Anonymous.gif

לשדרוג וגיוון אפשר לטגן יחד עם החצילים ירקות נוספים (בצל, קישואים פרוסים, פלפלים וכו’).

מתכון זה, נלקח ברשות מאתר הצמחונות שמנוהל על-ידי עמותת אנונימוס. על למנת לפרסמו במקום אחר נא לבקש רשות בכתובת; info@anonymoyus.org.il.

About the author

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

דילוג לתוכן