פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

ג’אקומו ויולה

דג דניס ברוטב פיקנטי

בשרו עסיסי ועצמותיו מעטות וקלות להסרה. בזכות המאפיינים האלה הוא מתאים להגשה כתבשיל אנין-טעם : צלוי, מטוגן, או אפוי. שימושו המסורתי באזור הים התיכון הוא בתבשילים, כמו; בויאביס וקוסקוס
דג דניס ברוטב פיקנטי
החומרים:

4 פילטים של דג דניס
2 עגבניות טריות קצוצות לקוביות קטנות
2 פלפלים ירוקים
1 פלפלד אדום
1 בצל חתוך לטבעות
1/2 כוס יין לבן, חצי יבש
5-6 שיני שום
3 פלפלוני צ’ילי
1 כף רוטב סויה
שמן זית
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

דג דניס ברוטב פיקנטי. ג’אקומו

מחממים במחבת את שמן הזית, מוסיפים למחבת את פרוסות הבצל והפלפלים ומטגנים עד שהם מתרככים מעט, אך לא משנים עדיין את צבעם.

מוסיפים את העגבניות הקצוצות ואת נתחי הדג ממליחים ומפלפלים ומוסיפים את הסויה.

מוסיפים למחבת חצי כוס יין לבן חצי יבש.

מוסיפים את פלפלוני הצ’ילי ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות נוספות.

מוציאים את נתחי הדג וממשיכים לבשל על אש גדולה עד שהנוזלים מצטמצמים בחצי. מחזירים את הדג, מערבבים ומגישים מייד.

בתיאבון.

_________

המתכון מובא באדיבות האתר האיטלקי – של יעקב (ג’אקומו) פיאלקוב.




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן