טוגני תפוח אדמה טבולים בשוקולד; מתכון מקורי המשלב את תפוח האדמה עם הפיתוי המתוק השוקולד; טיפ: אפשר לטבול באותו הציפוי גם בייגלה בכל מיני צורות ולקשט בנטיפי שוקולד.
chocolatedippedchips_180k-n_01.jpg
המצרכים:
330 גרם (12 אונקיות) חתיכות שוקולד חצי מריר
330 גרם (12 אונקיות) חתיכות שוקולד חלב
330 גרם (12 אונקיות) חתיכות שוקולד לבן
340 גרם (1/4 12 אונקיות) צ’פס תפו”א מחורצים
אופן ההכנה:
להניח על משטח העבודה 2 גיליונות של נייר אפיה עם ציפוי שעווה.
להמיס את כל סוגי השוקולד במיקרוגל (או במתקן בן מרי) למשך 2 וחצי דקות או עד שנמס יש לבחוש מדי 30 שניות לקבלת מרקם אחיד.
לטבול מחצית מהצ’יפס במטבל השוקולד, להניח לציפוי לטפטף חזרה לקערה.
להעביר את הצ’יפס הטבול לנייר שהוכן קודם על משטח העבודה
יש לצנן במקרר כ-15 דקות או עד שהציפוי מתייצב.
טיפ:
אפשר לטבול באותו הציפוי גם בייגלה בכל מיני צורות ולקשט בנטיפי שוקולד.
Add Comment