"עושים כאן משהו חד פעמי"

"עושים כאן משהו חד פעמי": הפקת הענק שמשחזרת את מלחמת יום הכיפורים | כתבתה של שני נחשוני, מתוך חדשות 07.10.19.

האם יש ערך בבקשת סליחה? | גיא זהר

לכבוד יום כיפור, בדק כאן 11, מה מעמדה של סליחה בפוליטיקה הישראלית? האם פוליטיקאים מתנצלים - והאם יש מי שימחל להם?
מהצד השני עם: גיא זהר - 07.10.2019.

פורום כאן נעים

"למה אתה גונב?": מלחמת החקלאים במשפחות הישראליות

שום דבר לא הכין את החקלאים בישראל לתופעת הגניבות של המטיילים, ש"עושים שוק" במטעים ובפרדסים. כתבתה של נועה ברק | כאן חדשות.

אדיר מילר במופע אלתורים

אדיר מילר במופע האלתורים בערוץ 2. קורע.

שראל הפראית- פרק 1: הנגב

מהלך של שנה שלמה בחייהם של צמחים ובעלי חיים במדבר הנגב הצחיח, המהווה יותר ממחצית שטחה של ישראל. מה סוד ההישרדות שלהם במדבר הקיצוני שזוכה רק למ"מ ספורים של גשם בשנה?

אמא ל-12 מוצאת זמן לאהבה חדשה

ילדות כואבת ובעל אלים לא הצליחו לנצח את ליאת ברששת, שמגדלת לבד את תריסר ילדיה. עכשיו, נגד כל הסיכויים היא ממציאה את עצמה מחדש עם עמוד פייסבוק מצליח והרצאות שהיא מעבירה, ואפילו מוצאת זמן לאהבה חדשה.

ערוץ 10 – שישי עם איילה חסון

תאוות בשרים | ערוץ 10 - שישי עם איילה חסון - 13.4.18.

מפעל הפיס

נשיא המדינה ציין 20 שנים להקמת 'נגישות ישראל'

נשיא המדינה, ראובן (רובי) ריבלין אירח ב- 28 ביולי 19', את נציגי עמותת "נגישות ישראל" לציון 20 שנה להקמתה.
במפגש הוגש לנשיא דו"ח המסכם 20 שנים של נגישות, ובמסגרתו נשאו דברים מייסד ונשיא העמותה יובל וגנר ומנכ"לית העמותה מיכל רימון.

נעים לעקוב אחרי

מאכלים מיוחדים

מתכונים עם מיונס 9% של אסם

באדיבות חברת אסם מיוחד לאתר כאן נעים – מתכונים עם מיונס 9% של אסם. פרסומת? הצחקתם אותנו! הטעם הנפלא הקלילות זה מה שמעניין אותנו ובכל זאת תודה לאסם
מתכונים עם מיונס 9% של אסם

סלט פטריות בפסטו

מצרכים:

500 גר’ פטריות שמפיניון
4 גבעולי בצל ירוק קצוצים
50 גר’ עגבניות מיובשות לחות
3 כפות מיונס 9%
3 כפות פסטו (מחית בזיליקום, שמן זית, שום וצנוברים)
1 כפית מלח
1 כפית פלפל גרוס
4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

 מקפיצים במחבת גדולה או ווק סיני פטריות עם השמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס כ-4 דקות. בתום ההקפצה יש לסנן במסננת.

 משלבים מיונס 9% עם הפסטו, העגבניות המיובשות והבצל הירוק, בקערה בינונית.

 מוסיפים את הפטריות ומערבבים היטב.

סלט כרובית אפויה עם מיונס 9%

מצרכים:

1 כרובית נקיה, מופרדת לפלחים קטנים
3 כרישה נקיה, פרוסה לטבעות אלכסוניות
200 גרם בייבי גזר
6 כפות מיונס 9%
1 כף חרדל גרגירים
1 כפית חרדל דיז’ון חלק
1 כף מיץ לימון
1 כף סוכר
3 כפות עירית קצוצה
6 כפות שמן זית
2 כפות מלח
2 כפיות פלפל גרוס

אופן ההכנה:

 מסדרים במגש את פלחי הכרובית, בוזקים 3 כפות שמן זית, 1 כף מלח, 1 כפית פלפל גרוס.

 אופים בחום של 220 מעלות כ-7 דקות ומצננים.

 באותה דרך בדיוק אופים את הכרישה בחום של 180 מעלות, כ-12 דקות ומצננים.

 בקערה בינונית מערבבים את המיונס 9%, חרדל הגרגירים, החרדל החלק, הסוכר והלימון.

 מוסיפים את הכרובית, הכרישה והגזר לרוטב הנ"ל, מערבבים היטב ומוסיפים את העירית הקצוצה.

כריך בקר צלוי עם מיונס 9% וריבת בצל

מצרכים:

לחמניית ג’באטה / לחמנייה אחרת, על פי טעמכם
נקניק בקר איכותי (חזה או כתף)
מיונס 9%
חרדל
רוקט

להכנת ריבת בצל:

3 בצלים אדומים גדולים, פרוסים לטבעות
2 כפות שמן זית
1 כף סויה המיוצר בתהליך טבעי "אסם"
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
2 כפות סוכר חום
4 כפות חומץ בלסמי
1 גבעול רוזמרין קצוץ

אופן ההכנה:

להכנת ריבת הבצל:

מחממים במחבת חמה את כל מרכיבי ריבת הבצל ומאדים בחום נמוך כ-20 דקות. מורחים על הלחמנייה שכבת חרדל, מיונס 9%, ריבת בצל.

מוסיפים מעל את פרוסת הבקר והרוקט.




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן