0
0
מאד פשוט ומאד טעים לאנשים שאוהבים אוכל צמחוני.
החומרים:
כוס עדשים אדומים
גזר אחד
קופסא קטנה של פטריות קצוצות
בצל אחד
6-7 תפוחי אדמה
אופן ההכנה:
מבשלים את העדשים האדומים, מבשלים את תפוחי האדמה ומועכים לפירה.
מקצצים את הבצל ואת הגזר, מטגנים את הבצל, הגזר, הפטריות, ואחר כך מוסיפים להם מלח, פלפל, רסק עגבניות ורוטב סויה לפי הטעם. מוסיפים להם את העדשים המבושלים.
לאחר ערבוב הירקות, שמים את הכל בפיירקס ומעל שמים את הפירה.
שמים מעל כמה קוביות של מרגרינה או חמאה.
מכניסים לתנור לחום בינוני עד שהפירה מתחיל להזהיב.
תגובות
0
0
Add Comment