בין אלכוהול מוברח לדיווחים על קקי במגלשה

בין אלכוהול מוברח לדיווחים על קקי במגלשה – יום בחיי מנהל פארק מים - כאן חדשות | אלכוהול מוברח בתוך לחם, דיווח על קקי במגלשה ומכות עם כסאות פלסטיק. כתבתם של דורון סולומונס ואורן אהרוני.

"לא מאמין במזל בלוטו – זה מתמטיקה"

"לא מאמין במזל בלוטו - זה מתמטיקה": ריאיון עם סטפן מנדל, האיש שפיצח את שיטת הלוטו, אחרי הפרק אודותיו בתוכנית זמן אמת בכאן 11.

פורום כאן נעים

"למה אתה גונב?": מלחמת החקלאים במשפחות הישראליות

שום דבר לא הכין את החקלאים בישראל לתופעת הגניבות של המטיילים, ש"עושים שוק" במטעים ובפרדסים. כתבתה של נועה ברק | כאן חדשות.

סליחה על השאלה❓ עונה 2 | אוטיסטים

סליחה על השאלה❓ עונה שנייה לתכנית האהובה זוכת פרס האקדמיה 🏆 שעושה את העולם מקום יפה יותר! הצצה כנה ואינטימית לחייהן של קבוצות שמתמודדות עם סטיגמות חברתיות באמצעות שאלות שנשאלו על ידי הצופים. ערוץ כאן 11.

זן נדיר – גורים

גורים - חזרזירים בפי'גמות, שפני סלע משחקים תופסת, פעוטון של יעלים, ותיעוד מיוחד של גורי זאב, מרגע ההמלטה במאורה ועד אימוני הציד שלהם. במאי תסריטאי וקריין: יגאל מוסקו.

אמא ל-12 מוצאת זמן לאהבה חדשה

ילדות כואבת ובעל אלים לא הצליחו לנצח את ליאת ברששת, שמגדלת לבד את תריסר ילדיה. עכשיו, נגד כל הסיכויים היא ממציאה את עצמה מחדש עם עמוד פייסבוק מצליח והרצאות שהיא מעבירה, ואפילו מוצאת זמן לאהבה חדשה.

מציאת גופת מנהיג הילידים באמזונס – סערה בברזיל

מציאת גופתו של מנהיג הילידים באמזונס מעוררת סערה בברזיל. כאן חדשות | חדשות הלילה עם יאיר ויינרב.

מפעל הפיס

נשיא המדינה ציין 20 שנים להקמת 'נגישות ישראל'

נשיא המדינה, ראובן (רובי) ריבלין אירח ב- 28 ביולי 19', את נציגי עמותת "נגישות ישראל" לציון 20 שנה להקמתה.
במפגש הוגש לנשיא דו"ח המסכם 20 שנים של נגישות, ובמסגרתו נשאו דברים מייסד ונשיא העמותה יובל וגנר ומנכ"לית העמותה מיכל רימון.

נעים לעקוב אחרי

מאכלי חלב

בלינצ’ס בקרם אגוזים ושמנת ורוטב שוקולד חם

שמים בצלחת הגשה יוצקים מעל מעט מרוטב השוקולד ומגישים. אם רוצים אפשר להגיש גם עם רוטב וניל.
בלינצ’ס בקרם אגוזים ושמנת ורוטב שוקולד חם
Blintzes_180_id=4774_02.jpg

מצרכים: (ל-6 מנות)

1/4 1 כוסות חלב תנובה
1 כוס קמח
2 ביצים
20 גרם חמאת תנובה מומסת
1 כף סוכר
חמאה לשימון המחבת

לקרם אגוזים ושמנת:

1/2 מכל שמנת להקצפה 32%מסדרת השף הלבן
2 כפות קרם פרש
1/2 כוס סוכר
250 גרם אגוזים טחונים גס
3 כפות ברנדי

לרוטב שוקולד חם:

1/2 1 מכלים שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
300 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
1 כף קקאו משובח
2 כפות ברנדי לחביתיות

אופן הכנה להכנת החביתיות:

1. שמים את כל מרכיבי החביתיות במעבד מזון המצוייד בלהב פלדה ומעבדים לבלילה אחידה.
2. משמנים מחבת מצופה טפלון בקוטר 20 ס"מ במעט חמאה ומחממים היטב. יוצקים לתוכה מעט מהבלילה מטלטלים את המחבת כך שהבלילה תכסה את תחתיתה, מטגנים דקה, הופכים ומטגנים דקה נוספת. באותו אופן מכינים את שאר החביתיות.

הכנת קרם אגוזים ושמנת:

שמים בסיר את השמנת, קרם פרש וסוכר ומבשלים תוך כדי בחישה עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את האגוזים ומבשלים דקה. מסירים מהאש, מוסיפים את הברנדי ומערבבים.

הכנת הרוטב:

שמים בסיר את כל המרכיבים פרט לברנדי מבשלים על אש נמוכה תוך כדי בחישה עד שהשוקולד נמס. מסירים מהאש מוסיפים את הברנדי ומערבבים.

הגשת המנה:

פורסים על משטח עבודה חביתית ממלאים במעט מהמלית מגלגלים לגליל או אוספים לצרור,

קושרים את הצרור בסרט דק מקליפת תפוז שמים בצלחת הגשה יוצקים מעל מעט מרוטב השוקולד ומגישים. אם רוצים אפשר להגיש גם עם רוטב וניל.

הערה :

אם מכינים את החביתיות מראש, מסדרים אותן בתבנית משומנת בחמאה ומחממים 10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני נמוך (160 מעלות).

מתוך אתר השף הלבן של תנובה




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן