מבזקי כאן ישראל

פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

מאכלי חלב

בלינצ’ס בקרם אגוזים ושמנת ורוטב שוקולד חם

שמים בצלחת הגשה יוצקים מעל מעט מרוטב השוקולד ומגישים. אם רוצים אפשר להגיש גם עם רוטב וניל.
בלינצ’ס בקרם אגוזים ושמנת ורוטב שוקולד חם
Blintzes_180_id=4774_02.jpg

מצרכים: (ל-6 מנות)

1/4 1 כוסות חלב תנובה
1 כוס קמח
2 ביצים
20 גרם חמאת תנובה מומסת
1 כף סוכר
חמאה לשימון המחבת

לקרם אגוזים ושמנת:

1/2 מכל שמנת להקצפה 32%מסדרת השף הלבן
2 כפות קרם פרש
1/2 כוס סוכר
250 גרם אגוזים טחונים גס
3 כפות ברנדי

לרוטב שוקולד חם:

1/2 1 מכלים שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
300 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
1 כף קקאו משובח
2 כפות ברנדי לחביתיות

אופן הכנה להכנת החביתיות:

1. שמים את כל מרכיבי החביתיות במעבד מזון המצוייד בלהב פלדה ומעבדים לבלילה אחידה.
2. משמנים מחבת מצופה טפלון בקוטר 20 ס”מ במעט חמאה ומחממים היטב. יוצקים לתוכה מעט מהבלילה מטלטלים את המחבת כך שהבלילה תכסה את תחתיתה, מטגנים דקה, הופכים ומטגנים דקה נוספת. באותו אופן מכינים את שאר החביתיות.

הכנת קרם אגוזים ושמנת:

שמים בסיר את השמנת, קרם פרש וסוכר ומבשלים תוך כדי בחישה עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את האגוזים ומבשלים דקה. מסירים מהאש, מוסיפים את הברנדי ומערבבים.

הכנת הרוטב:

שמים בסיר את כל המרכיבים פרט לברנדי מבשלים על אש נמוכה תוך כדי בחישה עד שהשוקולד נמס. מסירים מהאש מוסיפים את הברנדי ומערבבים.

הגשת המנה:

פורסים על משטח עבודה חביתית ממלאים במעט מהמלית מגלגלים לגליל או אוספים לצרור,

קושרים את הצרור בסרט דק מקליפת תפוז שמים בצלחת הגשה יוצקים מעל מעט מרוטב השוקולד ומגישים. אם רוצים אפשר להגיש גם עם רוטב וניל.

הערה :

אם מכינים את החביתיות מראש, מסדרים אותן בתבנית משומנת בחמאה ומחממים 10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני נמוך (160 מעלות).

מתוך אתר השף הלבן של תנובה




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן