מבזקי כאן ישראל

פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

מאכלי חלב

משקאות חלב לחג שבועות וגם לכל ימות השנה

בחג זה נשתה חלב חלב במקום יין… מתכונים לרוויה; משקה יוגורט ותפוזים, משקה חלב ומשקה לרוויה וסירופ רימונים
משקאות חלב לחג  שבועות וגם לכל ימות השנה
yogurt_Drink_100k-n_01.jpg

משקה יוגורט ותפוזים

מוצרים:

2 תפוזים
2 מיכלי יוגורט
2 כוסות חלב קר
סוכר לפי הטעם – 1/2 כוס לפחות

אופן ההכנה:

1. מסירים מעט מקליפת התפוזים במכשיר המיועד לכך. מוציאים את בשרם של התפוזים מתוך הפלחים בסכין חד. נפטרים מהגלעינים.

2. שמים את בשר התפוזים, גרד הקליפה, היוגורט, החלב והסוכר בבלנדר, ומרסקים למשקה אחיד.

משקה חלב

מוצרים:
חומרים למנה אחת:

כוס חלב,
חומרי טעם כגון: סוכר, קקאו, קפה, פרי (לפי רצונכם).
כדי להכין כמה מנות, יש להכפיל את הכמויות במספר המנות.

כלים:

קערה,
כפית,
מערבל חשמלי או ידני,
כוס,
מכסה.

אופן ההכנה:

1. מוזגים חלב לקערה.

2. מוסיפים חומרי טעם.

3. בוחשים היטב.

4. מוזגים לכוס, מכסים ומניחים בקירור.

משקה לרוויה וסירופ רימונים

מוצרים
(זמן הכנה- שתי דקות)

1 קרטון ליטר לרוויה או ריויון
כף וחצי סירופ רימונים
1/3 כוס סודה
3 עלי לואיזה טריים
2 קוביות קרח

אופן ההכנה:

מערבבים בבלנדר את כל המרכיבים במשך דקה ומגישים (אפשר לקשט את המשקה בתפרחת עלי לואיזה).

_________

צילום: גבי סמלסון. מובא באדיבות מועצת החלב * מתכונים חלביים נוספים מופיעים באתר המועצה מועצת החלב




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן