פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

ג’אקומו ויולה

ג’אקומו ויולה – כרטיס ביקור

הוא לא שף, אך למד אצל השף הנודע השף רוברטו פפי, אין כמעט אתר שלא מצטט ממתכוניו ומביא את סיפוריו המרתקים על איטליה ובמיוחד על המטבח האיטלקי, הלא הוא יעקב פיאלקוב, הידוע בשמו: ג’אקומו.
ג’אקומו ויולה - כרטיס ביקור
הוא מעיד על עצמו; “אני יליד הארץ, פריק של בישול ובישול איטלקי בפרט. עוד הוא יודע לספר, כי “השתלמתי בבישול איטלקי אצל השף רוברטו פפי במסעדת “לה פונטלה סיסטינה” ברומא, אצל מרצ’לה חזן ואצל כמה וכמה מאמהותיהם האיטלקיות של חבריי ברומא, בויצ’נצה ובנאפולי. נא להכיר, למי שיש לו חור בסיר… ג’אקומו.

giacommo_180_t_001.jpg

ג’אקומו, הפך לכהן הגדול, בכל הקשור לאיטליה ולמאכלי ארץ המגף, הוא לא שף, אך למד אצל השף הנודע השף רוברטו פפי, אין כמעט אתר שלא מצטט ממתכוניו ומביא את סיפוריו המרתקים על איטליה ובמיוחד על המטבח האיטלקי, הלא הוא יעקב פיאלקוב, הידוע בשמו: ג’אקומו.

יש לו גם אתר מקסים שזוכה לאלפי מבקרים ביום מרחבי המדינה והעולם. באתר, של ג’אקומו יש שפע של מתכונים לפסטה, רטבים, בשר ודגים לתוספות ולקינוחים וגם סיפורים אישיים מטיוליו של האיש בארץ המגף.

ג’אקומו, גם מעביר קורסים בבישול איטלקי ועורך סעודות לקבוצות של עד 18 אנשים בביתכם. גאוותו של ג’אקומו, היא כתיבתם של שני ספרי בישול תחת השם ג’אקומו ויולה/יעקב פיאלקוב:

לחצו כאן

כל הרטבים לפסטה

giacommo_book_001.jpg

הספר מכיל 122 רטבים שונים לפסטה, ביניהם רטבים ממטבחיהם של מסעדות באיטליה ומסעדות איטלקיות מובילות בארץ. הספר הודפס בשלוש מהדורות ואזל מן השוק.

אנטיפסטי ועוד…

המכיל מתכוני אנטיפסטי, ירקות, פסטה, פירות ים, בשרים
ונקניקים ועוד. זהו האוסף הגדול ביותר המוכר לי של מתכוני אנטיפסטי. גם ספר זה אזל מן השוק זה מכבר.

הספר יצא לאחרונה, בפורמט אלקטרוני על גבי תקליטור בפורמט PDF להזמנת התקליטור יש לחצו כאן




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן