דברי מאפה

עוגיות פרכיות שקדים

0
0

אם תניחו את הבצק על תבניות מאפין הפוכות תקבלו פריכיות בצורת פרח 🙂 אותן אפשר למלא בפודינג או כל קרם אחר
עוגיות פרכיות שקדים
אופן ההכנה:

1. שמנו תבנית גדולה מרובעת . במחבת קטנה חממו את החמאה על אש נמוכה עד להמסה. הניחו בצד לקירור.
2. הקציפו את החלבונים. הוסיפו בהדרגה את הסוכר. קפלו פנימה חצי מהקמח. ערבבו בעדינות פנימה את החמאה המומסת ותמצית השקדים. קפלו פנימה את שארית בקמח וערבבו היטב.
3. צרו “שלוליות” של התערובת מ3 כפות תערובת לכל “שלולית” על התבנית המשומנת. במרחק של כ10 ס”מ אחת מהשנייה. שטחו את התערובת לעיגולים של כ9 ס”מ כל אחד. (אפו 3 עיגולים בכל פעם). אפו בחום של 190 מעלות ל5 דקות או עד להזהבה.
4. הוציאו מיד את העוגיות מהתבנית. כדי להכין גלילונים הניחו את הפריכית החמה על השולחן וגלגלו אותה מסביב לידית משומנת של כף עץ. שלפו את הפריכית החוצה וקררו.
כדי להכין “פרחים” הניחו פריכית חמה על תבנית מאפין הפוכה.

* במידה והפריכיות מתקשות לפני שאתם מספיקים לעצב אותן, חממו אותן שוב למשך דקה.
כדי להכין שוקולד לטבול בו את הפריכיות, חממו במחבת חמאה ושוקולד, הסירו מהאש טבלו וקררו.

החומרים:

2 חלבוני ביצה
1/4 כוס מרגרינה
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס קמח
1/2 כפית תמצית שקדים
1/2 כוס שוקולד מריר שבור (אופציה)
2 כפות חמאה (אופציה)

——–

אפשר לטבול את הגלילונים בשוקולד מומס.

אם תניחו את הבצק על תבניות מאפין הפוכות תקבלו פריכיות בצורת פרח 🙂 אותן אפשר למלא בפודינג או כל קרם אחר.

מספיק ל: 28 מנות

כולסטרול למנה: 4 מ”ג
קלוריות למנה: כ-38 קל’

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן