פוליטי מדיני

שר החינוך, גדעון סער: הרשות הפלסטינית, מנסה לבודד את ישראל בעולם

0
0

השר גדעון סער; “הרשות הפלסטינית, מעדיפה לנקוט באסטרטגיה שתכליתה דה-לגיטימציה לישראל, מאשר לנהל איתנו שיחות לקידום תהליך השלום” ◄ בהתייחס לאיומי נשיא איראן, אחמדיניג’אד, אמר סער; “אם למדנו משהו מההיסטוריה של עמנו – זה שראוי להתייחס לאיומים מסוג זה במלוא הרצינות”.
שר החינוך, גדעון סער: הרשות הפלסטינית, מנסה לבודד את ישראל בעולם
שר החינוך, גדעון סער: הרשות הפלסטינית, מנסה לבודד את ישראל בעולם

רוצים עדכונים? הצטרפו ל ’כאן ישראל’ החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה ב’פייסבוק’ או ב’X’.

שר החינוך, גדעון סער, אמר אמש (ראשון) בנאומו בפני הקהילה היהודית בעיר וינה, אוסטריה, בכנס לציון 90 שנה לויצ”ו, כי; “הרשות הפלסטינית (ערבית: السلطة الوطنية الفلسطينية), מעדיפה לנקוט באסטרטגיה שתכליתה דה-לגיטימציה לישראל, וניסיון לבידודה בעולם מאשר לנהל איתה שיחות שלום”.

עוד אמר השר סער, כי, האנטישמיות, מרימה מחדש את ראשה המכוער באירופה ובעולם; “ה’אנטישמיות’ החדשה, עברה מ’דה-לגיטימציה’ של ה’יהודים’ לדה לגיטימציה של ’מדינת היהודים’.

צריך להרים קול נגד האנטישמיות החדשה ולהתייצב לצד ישראל”.

בהתייחס לאיראן, ולאיומי מחמוד אחמדיניג’אד, נשיא איראן, אמר שר החינוך, מר גדעון סער; “אם למדנו משהו מההיסטוריה של עמנו – זה שראוי להתייחס לאיומים מסוג זה במלוא הרצינות”.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: [email protected]

קמפיין עצמי כאן ישראל

ראש הממשלה נתניהו בהצהרה לתקשורת

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

אחרי החורף האביב הגיע

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

ישראל חוגגת 78