מבזקי כאן ישראל

פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

האיש שבא לסעוד

יריד אוכל בהילולים’ ובגאלרי פאלאס, מפגש תרבויות

במסגרת יריד האוכל, החוצה גבולות ותרבויות, ביום שישי ה-11 ביוני, מול מתחם בית החולים וולפסון שעל איילון, תוכלו ליהנות מאוכל ערבי מסורתי, אוכל פרסי אותנטי, ריקודים מסורתיים, תיפוף על דרבוקות ועוד.
יריד אוכל ב’מסעדת הילולים’ ו’אולמי גאלרי פאלאס’, יוקדש למפגש תרבויות ואיחוד בין העמים
יריד אוכל ב’מסעדת הילולים’ ו’אולמי גאלרי פאלאס’, יוקדש למפגש תרבויות ואיחוד בין העמים

יריד האוכל, אוכל ב’מסעדת הילולים’ ו’אולמי גאלרי פאלאס’, הפועל כל יום שישי בין השעות 09:00-15:00, ומציג מיני מאכלי עדות, החליט לקדם את נושאי השלום ו”מפגש בין תרבויות” באמצעות יריד אוכל ותרבות, מיוחד, שיתקיים ב’מסעדת הילולים’, בתאריך 11.06.2010. יוזמת היריד, נולדה מתוך רצון לחזק את ההכרה והחשיפה לתרבויות השונות, ולאפשר להן לחיות זו לצד זו בקשרי שכנות טובים וכבוד הדדי.

“מסעדת הילולים”, הכשרה, שוכנת בין גבולות ערים. מיקומה – מול מתחם בית החולים וולפסון שעל איילון – גובל בעיר ראשון לציון, חולון, בת-ים והעיר תל אביב – יפו.

חומרי הגלם בהם משתמשת המסעדה הם טריים, ואיכותיים במיוחד, כאשר הושם דגש על בשר הטלה. מנת הדגל של המסעדה אשר תייצג אותה גם ביריד האוכל היא ה’קבב החלבי’: מדובר ב’קבב טלה’, מכוסה בעגבניות צלויות על האש ובצל, מכוסים בבצק ואפויים בתנור.

המלצה נוספת של השף הדרום אמריקאי, העונה לשם; אומברטו, היא דווקא ללכת על האנטריקוט. כמה צפוי – והוא מפתיע בידע, ומוסיף שאסור לנו לוותר גם על ה’אושפלו הפרסי’. בנוסף למנת הדגל, תדאג המסעדה לתפאורה מתאימה ואזור ישיבה אותנטי.

לבלות בכיף, לאכול טוב, ולקחת הביתה מטעמים לשישי-שבת, ביריד, הפועל: ביום שישי, בין השעות 09:00-15:00.

בתיאבון.




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן