דברי מאפה

פחזניות ממולאות בגבינה עם תותים

0
0

פחזניות הן מאפה שאפשר להשתמש בו כקינוח או כמתאבן לפי סוג המילוי. הצרפתים ממלאים את הפחזניות בקרם פטיסייר ומוסיפים להם גלידת וניל ועיטורי שוקולד.
פחזניות ממולאות בגבינה עם תותים
פחזניות ממולאות בגבינה עם תותים

את הפחזניות ניתן למלא בקרמים רבים ומגוונים כמו למשל קרם פטיסייר, קרם וניל קרם שוקולד קפה, ולצפות בשוקולד או רוטב קפה, לחלופין אפשר להשתמש בהן כמתאבן במילוי של כבד, פטריות, גבינות מלוחות ועוד. ניתן להקפיא פחזניות ולחמם במידת הצורך.

חומרים:

1 כוס מים
1/3 כפית סוכר
קורט מלח
100 גרם חמאה
1 כוס קמח
4 ביצים
אבקת סוכר לקישוט

למלית:

1 גבינת סקי עם תותים (500 גרם)
1 אינסטנט פודינג וניל
1/2 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס חלב

אופן ההכנה:

המלית: מערבבים היטב את כל החומרים ומעבירים לשק זילוף.

הפחזניות: מרתיחים בסיר מים, סוכר, מלח וחמאה. מוסיפים בבת אחת את הקמח ומערבבים היטב עד קבלת בצק אחיד וחלק. מסירים מהאש וממשיכים ללוש את הבצק במיקסר. מוסיפים את הביצים בהדרגה (אחת, אחת) וממשיכים ללוש עד קבלת בצק מבריק ודליל.

מזליפים את הבצק בגודל הפחזניות הרצוי על תבנית מרופדת בנייר אפייה. משאירים רווח בין הפחזניות. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות צלזיוס למשך 20 דקות. פותחים את דלת התנור מעט ואופים כ-3 דקות נוספות.

מצננים וממלאים הפחזניות במלית הגבינה, מפזרים מעט אבקת סוכר על הפחזניות ומגישים.

טיפ:

לפני הוספת הביצים, כדאי לכסות את הסיר עם הבצק ולהמתין עד שהבצק מתקרר ומגיע לטמפרטורת החדר ורק אז להתחיל להבליע את הבצים בבצק.

באדיבותשטראוס

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן