"עושים כאן משהו חד פעמי"

"עושים כאן משהו חד פעמי": הפקת הענק שמשחזרת את מלחמת יום הכיפורים | כתבתה של שני נחשוני, מתוך חדשות 07.10.19.

האם יש ערך בבקשת סליחה? | גיא זהר

לכבוד יום כיפור, בדק כאן 11, מה מעמדה של סליחה בפוליטיקה הישראלית? האם פוליטיקאים מתנצלים - והאם יש מי שימחל להם?
מהצד השני עם: גיא זהר - 07.10.2019.

פורום כאן נעים

"למה אתה גונב?": מלחמת החקלאים במשפחות הישראליות

שום דבר לא הכין את החקלאים בישראל לתופעת הגניבות של המטיילים, ש"עושים שוק" במטעים ובפרדסים. כתבתה של נועה ברק | כאן חדשות.

אדיר מילר במופע אלתורים

אדיר מילר במופע האלתורים בערוץ 2. קורע.

שראל הפראית- פרק 1: הנגב

מהלך של שנה שלמה בחייהם של צמחים ובעלי חיים במדבר הנגב הצחיח, המהווה יותר ממחצית שטחה של ישראל. מה סוד ההישרדות שלהם במדבר הקיצוני שזוכה רק למ"מ ספורים של גשם בשנה?

אמא ל-12 מוצאת זמן לאהבה חדשה

ילדות כואבת ובעל אלים לא הצליחו לנצח את ליאת ברששת, שמגדלת לבד את תריסר ילדיה. עכשיו, נגד כל הסיכויים היא ממציאה את עצמה מחדש עם עמוד פייסבוק מצליח והרצאות שהיא מעבירה, ואפילו מוצאת זמן לאהבה חדשה.

ערוץ 10 – שישי עם איילה חסון

תאוות בשרים | ערוץ 10 - שישי עם איילה חסון - 13.4.18.

מפעל הפיס

נשיא המדינה ציין 20 שנים להקמת 'נגישות ישראל'

נשיא המדינה, ראובן (רובי) ריבלין אירח ב- 28 ביולי 19', את נציגי עמותת "נגישות ישראל" לציון 20 שנה להקמתה.
במפגש הוגש לנשיא דו"ח המסכם 20 שנים של נגישות, ובמסגרתו נשאו דברים מייסד ונשיא העמותה יובל וגנר ומנכ"לית העמותה מיכל רימון.

נעים לעקוב אחרי

האיש שבא לסעוד

הנשיא אוכל דגים אצל הדייג מנחם לב בנמל עין גב

הדייג הוותיק מנחם לב, מעין גב הכין סרדינים ברוטב לימון לנשיא המדינה שמעון פרס - על המזח - אם מתחשק לכם מתכון סרדינים, כמו אלו שטעם הנשיא פרס בעין גב בבקשה

נשיא אוהב דגים? אז למה הוא אוכל אותם אצל הדייג מנחם לב בנמל עין גב
נשיא אוהב דגים? אז למה הוא אוכל אותם אצל הדייג מנחם לב בנמל עין גב

"סרדין כנרת" טרי ברוטב שום ולימון, זה מה שהכין מנחם לב הדייג הוותיק מעין גב, לנשיא המדינה שמעון פרס אשר הגיע לביקור בנמל עין גב, שם התקיים שייט על הכנרת, שוק איכרים והדגמה של הדייגים לזריקת רשת דייג ענקית מספינת הדייג, איתור להקות הדגים במערכת סונר ועוד. הדגים שנתפסו ברשת הוכנו ע"י הדייגים עטופים בניר עם מעט צ’יפס על המזח וזכו להתנפלות המונית!

לב, אומר, כי; "בכדי לשמור על טעם טוב, הדגים חייבים להיות טריים, אם אין ברירה ניתן להקפיא אך לא ליותר משבוע, ובכל מקרה יש לנקות אותם מיידית לפני ההקפאה".

אם מתחשק לכם סרדינים כמו אלו שטעם הנשיא פרס בנמל עין גב, בבקשה, "מתכון סרדינים":

את הסרדינים הטריים ("סרדין כנרת") לטגן בשמן עמוק וחם מאוד ב- 215 מעלות (חשוב!) ל- 3 דקות. (חשוב לטגן בשמן עמוק בסיר, בכדי שלא יצא דג שמן מידי כמו שמטגנים במחבת למשל).

אחרי 3 דקות הדגים יצופו על פני השמן.

כאשר הסרדינים מוכנים, יש להניח אותם במסננת, לבזוק מלמעלה עם מלחיה ובתוכה מלח ופלפל (2 כפיות מלח וכפית פלפל) לפזר לפי הטעם.

להקפיץ את הדגים במסננת עם המלח והפלפל שיתערבבו טוב.

להכין בצד רוטב של שום, לימון, ופטרוזיליה, לערבב היטב. לשים בקערה קטנה.

את הסרדינים המוכנים טובלים ברוטב ואוכלים! לא תרצו להפסיק. גם הנשיא פרס, שיבח את טעמם!




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן