
מסעדת ’עב בשר’ שבאזור התעשייה בפולג, נתניה, מזמינה אתכם לארוחת שבת בצהריים של חמין עסיסי ומלא טעמים. החל מהשבת הקרובה מציעים ב’עב בשר’ חמין המבושל בבישול איטי ומסורתי מערב יום שישי ויוגש במסעדה בצהריים בשבת משעה 12:00. מנת החמין, כוללת; בשר וביצה (52 שקלים. תוספת ’קישקה’ – 7 שקלים).
מסעדת ’עב בשר’ באזור התעשייה הדרומי פולג נתניה, הפכה לשם נרדף לבשר טוב ואיכותי בקרב חובבי הבשר. בתקופה האחרונה, התווספו מנות חדשות למגוון מנות הבשר והמנות הראשונות המוצעות במסעדה.
בין המנות החדשות תוכלו למצוא; המבורגר בשר איכותי, פטה כבד עם ריבת עגבניות שרי בכוסברה, מרק ’דואט כתום’ מבטטה וגזר, מרק חומוס, מרק עדשים כתומות. סינטה על הגריל ברוטב יין ועוד.
בשר איכותי
מסעדת ’עב בשר’ באזור התעשייה הדרומי פולג נתניה, היא מסעדת ביסטרו חדשה המשדרת אווירה חמה של בית ישראלי אותנטי, ומתאפיינת באלמנטים ישראליים מובהקים: תפריט יין ישראלי, מוסיקה עברית המתנגנת ברקע ותמונות ילדות נוסטלגיות.
ל”עב בשר” תפריט בשרי עשיר ומגוון. בין המנות הראשונות סלטים מובחרים עשויים בטוב טעם, מנות דגים ובשר יצירתיות. במנות עיקריות, שבעיקרן, בשר משובח עשוי בהקפדה מושלמת ובלתי מתפשרת בפרטים הקטנים.
מסעדת ’עב בשר’, רח’ המחשב 1, אזור תעשיה דרומי פולג, נתניה, טל’: 09-8859599
Add Comment