"עושים כאן משהו חד פעמי"

"עושים כאן משהו חד פעמי": הפקת הענק שמשחזרת את מלחמת יום הכיפורים | כתבתה של שני נחשוני, מתוך חדשות 07.10.19.

האם יש ערך בבקשת סליחה? | גיא זהר

לכבוד יום כיפור, בדק כאן 11, מה מעמדה של סליחה בפוליטיקה הישראלית? האם פוליטיקאים מתנצלים - והאם יש מי שימחל להם?
מהצד השני עם: גיא זהר - 07.10.2019.

פורום כאן נעים

"למה אתה גונב?": מלחמת החקלאים במשפחות הישראליות

שום דבר לא הכין את החקלאים בישראל לתופעת הגניבות של המטיילים, ש"עושים שוק" במטעים ובפרדסים. כתבתה של נועה ברק | כאן חדשות.

אדיר מילר במופע אלתורים

אדיר מילר במופע האלתורים בערוץ 2. קורע.

שראל הפראית- פרק 1: הנגב

מהלך של שנה שלמה בחייהם של צמחים ובעלי חיים במדבר הנגב הצחיח, המהווה יותר ממחצית שטחה של ישראל. מה סוד ההישרדות שלהם במדבר הקיצוני שזוכה רק למ"מ ספורים של גשם בשנה?

אמא ל-12 מוצאת זמן לאהבה חדשה

ילדות כואבת ובעל אלים לא הצליחו לנצח את ליאת ברששת, שמגדלת לבד את תריסר ילדיה. עכשיו, נגד כל הסיכויים היא ממציאה את עצמה מחדש עם עמוד פייסבוק מצליח והרצאות שהיא מעבירה, ואפילו מוצאת זמן לאהבה חדשה.

ערוץ 10 – שישי עם איילה חסון

תאוות בשרים | ערוץ 10 - שישי עם איילה חסון - 13.4.18.

מפעל הפיס

נשיא המדינה ציין 20 שנים להקמת 'נגישות ישראל'

נשיא המדינה, ראובן (רובי) ריבלין אירח ב- 28 ביולי 19', את נציגי עמותת "נגישות ישראל" לציון 20 שנה להקמתה.
במפגש הוגש לנשיא דו"ח המסכם 20 שנים של נגישות, ובמסגרתו נשאו דברים מייסד ונשיא העמותה יובל וגנר ומנכ"לית העמותה מיכל רימון.

נעים לעקוב אחרי

האיש שבא לסעוד

בפולג נתניה: שבת בצהריים במסעדת ’עב בשר’ עם מנת חמין

מסעדת ’עב בשר’ באזור התעשייה הדרומי פולג נתניה, היא מסעדת ביסטרו חדשה המשדרת אווירה חמה של בית ישראלי אותנטי, ומתאפיינת באלמנטים ישראליים מובהקים: תפריט יין ישראלי, מוסיקה עברית המתנגנת ברקע ותמונות ילדות נוסטלגיות
בפולג נתניה: שבת בצהריים במסעדת ’עב בשר’ עם מנת חמין
בפולג נתניה: שבת בצהריים במסעדת ’עב בשר’ עם מנת חמין

מסעדת ’עב בשר’ שבאזור התעשייה בפולג, נתניה, מזמינה אתכם לארוחת שבת בצהריים של חמין עסיסי ומלא טעמים. החל מהשבת הקרובה מציעים ב’עב בשר’ חמין המבושל בבישול איטי ומסורתי מערב יום שישי ויוגש במסעדה בצהריים בשבת משעה 12:00. מנת החמין, כוללת; בשר וביצה (52 שקלים. תוספת ’קישקה’ – 7 שקלים).

מסעדת ’עב בשר’ באזור התעשייה הדרומי פולג נתניה, הפכה לשם נרדף לבשר טוב ואיכותי בקרב חובבי הבשר. בתקופה האחרונה, התווספו מנות חדשות למגוון מנות הבשר והמנות הראשונות המוצעות במסעדה.

בין המנות החדשות תוכלו למצוא; המבורגר בשר איכותי, פטה כבד עם ריבת עגבניות שרי בכוסברה, מרק ’דואט כתום’ מבטטה וגזר, מרק חומוס, מרק עדשים כתומות. סינטה על הגריל ברוטב יין ועוד.

בשר איכותי

מסעדת ’עב בשר’ באזור התעשייה הדרומי פולג נתניה, היא מסעדת ביסטרו חדשה המשדרת אווירה חמה של בית ישראלי אותנטי, ומתאפיינת באלמנטים ישראליים מובהקים: תפריט יין ישראלי, מוסיקה עברית המתנגנת ברקע ותמונות ילדות נוסטלגיות.

ל"עב בשר" תפריט בשרי עשיר ומגוון. בין המנות הראשונות סלטים מובחרים עשויים בטוב טעם, מנות דגים ובשר יצירתיות. במנות עיקריות, שבעיקרן, בשר משובח עשוי בהקפדה מושלמת ובלתי מתפשרת בפרטים הקטנים.

מסעדת ’עב בשר’, רח’ המחשב 1, אזור תעשיה דרומי פולג, נתניה, טל’: 09-8859599




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן