מלגזה המיועדת לגרירת ברזל חצתה לפתע הכביש ומחצה את יושבי הרכב הפרטי • נוסע נוסף נפצע באורח בינוני • נהג המלגזה לקה בהלם והחוקרים טרם הצליחו לקבל ממנו עדות לתאונה הקטלנית בה היה מעורב
נתניה: אישה בת 30 נהרגה בהתנגשות מלגזה ברכבה באזור התעשייה
אישה בת 30 נהרגה הבוקר, לאחר שמלגזה המיועדת לגרירת ברזל פגעה ברכבה ברחוב שכטרמן באזור התעשייה של נתניה. בתאונה נפצע באורח בינוני נוסע נוסף כבן 40, שישב לצידה הוא פונה על ידי מד”א לקבלת טיפול רפואי בבית חולים לניאדו.
מחקירה ראשונית בזירת התאונה, עולה, כי האישה נהגה ברכב מסוג ניסאן טרנו, ברחוב שכטרמן, כאשר לפתע חצתה המלגזה, את הכביש במרכזו, לאחר שיצאה ממפעל במקום כדי להגיע לצידו השני של הכביש – ופגעה במכונית.
מעוצמה הפגיעה הקשה, נמעך החלק הקדמי של הרכב הפרטי הנהגת נפצעה אנושות והנוסע שהיה לצידה נלכדו במכונית.
עוברי אורח ובעלי בתי מלאכה במקום, הזעיקו מיד אל המקום את צוותי כיבוי אש ו-מד”א שרון.
הכבאים החלו בפעולות ניסור וחיתוך כדי לחלץ את ההרוגה והפצוע. במהלך פעולות אלה ניסה צוות של מד”א לבצע החייאה באישה שהייתה ללא הכרה. כל הניסיונות עלו בתוהו ואנשי מד”א נאלצו לקבוע במקום את מותה.
הגבר הפצוע (בינוני) שהיה לידה סבל מפגיעות ראש וחזה, דם רב ניגר ממנו כשהוא בהכרה ומיד לאחר חילוצו מן המכונית בידי אנשי הכיבוי הוא פונה ע”י מד”א לבית חולים לניאדו בעיר.
בוחני תאונת דרכים של משטרת מרחב שרון, בפיקודה של רב פקד סיגל בר צבי, שהגיעו כעבור זמן קצר אל מקום התאונה, התקשו לחקור את נהג המלגזה שלקה בהלם והחוקרים טרם הצליחו לקבל ממנו עדות לתאונה הקטלנית בה היה מעורב.
Add Comment