חדשות בארץ

השר מיכאל איתן, יפנה לראש הממשלה ולשרי הליכוד לעצירת המאגר הביומטרי

0
0

מאמץ של הרגע האחרון מצד השר מיכאל איתן הטוען: “המאגר הביומטרי, הזה יעלה מיליוני שקלים, תועלתו, אם קיימת, מפוקפקת והוא עלול להפוך את ישראל למדינת משטרה”
השר מיכאל איתן, יפנה לראש הממשלה ולשרי הליכוד לעצירת המאגר הביומטרי
השר מיכאל איתן, יפנה לראש הממשלה ולשרי הליכוד לעצירת המאגר הביומטרי

מאמץ אחרון למניעת הקמת המאגר הביומטרי. הערב (מוצ”ש) הודיע השר מיכאל איתן, כי יפנה מחר (ראשון) אל ראש הממשלה מר בנימין נתניהו, יו”ר הכנסת מר רובי ריבלין ואל שרי הממשלה, בבקשה, כי יש לעצור את הקמת המאגר ולפצל את אישורו מאישור החוק הביומטרי, לאור נוסח החוק שהעביר ח”כ מאיר שטרית (סיעת קדימה) בוועדת המדע.

השר מיכאל איתן (סיעת הליכוד), אמר הערב, מוצ”ש, כי: “מאות המפגינים המפגינים, הערב, מוצאי שבת, מבטאים את רחשי הלב של מאות אלפי אזרחים, שיהפכו בעקבות הפעלת המאגר הביומטרי לחשודים בפוטנציה בכל עבירה שתתרחש במדינה.

המאגר, הזה יעלה מיליוני שקלים, הסיכון לפגיעה בפרטיות גבוה ותועלתו, אם קיימת, מפוקפקת והוא עלול להפוך את ישראל למדינת משטרה”.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן