שיא חדש כאשר השדר עמית פלטקביץ’, חתם את תוכניתו הדקה 90 ברדיו האזורי רדיו אמצע הדרך, בהודיעו; “עד כאן התוכנית דאבל פאס”, שמה של תוכניתו לשעבר, ברדיו המתחרה “קול נתניה”
meler_180_t_006.jpg
בשבוע שעבר, התעסקה התקשורת בפרשה מסוימת שנגעה לענייני אישות, מבלי לפרסם את השמות. מעניין היה הרבה יותר לראות כיצד התנהגו נציגי תקשורת שונים באותה פרשה. כאשר, לדעתי הפרשה עצמה, ממש לא מעניינת.
ראשית, נתחיל במשה פרימו ואופירה אסייג, שחשפו את הפרשה ב”שבת של כדורגל”. דבר ראשון, לא היה צורך לצאת בכזה אייטם מראש. מצד שני, פרימו ואסייג, העלו למעשה, את הנושא לסדר היום שעליו התעסקו כל כך הרבה תקשורת הספורט.
אבי רצון, בתוכניתו בטריבונה בערוץ 10, בחר להעמיד את הפרשה והסייגים לגביה במרכז התוכנית. על אדון רצון, אין ממש להתפלא שבחר להתעסק בנושא, למרות שלאורך כל התוכנית הזכיר שוב ושוב, כי כעורך עיתון או כעיתונאי אם היה מגיע אליו סיפור לוהט שכזה, לא היה מפרסם אותו לא כך ולא אחרת.
ofira_asyag+moshe_primo_t180k-n_01.jpg
עיתון מעריב, בחר לרמוז על הקבוצה שממנה יצאה הפרשה, בכך שכתב ידוע שמלווה את אותה קבוצה חתם על הכתבות המסקרות את אותה פרשה ולא הותיר מקום רב לניחושים אגב, כך עשה גם בפרשת כוכבת הטלוויזיה שככל הנראה קיימה יחסי מין בביתה עם שני גברים בו זמנית.
בגלי צה”ל, דווקא בתוכנית התרבות “בילוי נעים”, נתגלה לאיזו קבוצה משויכת הפרשה. המנחה, גידי אורשר, הפיל את הפרשן אריה מליניאק ובכך נחשפה הקבוצה. אורשר, שאל את מליניאק, מה דעתו על מה שקורה בקבוצה תוך ציון שמה המפורש ומליניאק, כאילו קיבל אור ירוק, התחיל לדבר על הפרשה מבלי לחשוב פעמיים. אורשר, קיבל כנראה תלונות מהבקרה וציין בהכחשה מאולצת שלא בטוח שמדובר באותה קבוצה אך הנזק כבר נעשה.
דווקא מיודענו רז זהבי, ברדיו האזורי רדיו אמצע הדרך, יצא גדול מהעניין. הוא ציין שהפרשה כלל לא מעניינת. תוך חתימה במשפט שמאשר למי שכן יודע מי הם הנפשות הפועלות בפרשה.
זה לא אני, זה הוא
M.Shaklar_rashut2_100k-n_01.jpg
בתגובה למה שכתבתי על אוזלת ידה של הרשות השניה בכל מה שנוגע לאכיפת עונשים ויעילותן על התחנות השונות הרשות השנייה. מסר לי נציב תלונות הציבור, שאין הוא הכתובת הנכונה אלא מרדכי שקלאר, מנכ”ל הרשות השניה לטלוויזיה ולרדיו, הוא בכבודו ובעצמו והוא מפנה את הענין אליו. ובכן מר שקלאר, אנחנו עדיין ממתינים לתשובה.
להכות בברזל
קבוצת הכדורגל מכבי נתניה, ממשיכה במסע ההצלחות. שמונה משחקים ללא הפסד, חמישה ניצחונות ושלוש תוצאות תיקו, מראות על יציבות. המאמן ראובן עטר, שומר על יציבות בהרכב, שכנראה, הינו המפתח להצלחות.
בשבוע הקרוב, יסתיים מועד ההעברות. חשוב מאוד, שלא יגיע רכש שיזעזע את המצב בקבוצה, אלא דווקא ישדרג אותה, כאשר משחק המפתח והגורלי הוא מול ראשון לציון, במגרש “הקופסא” בעוד שלושה שבועות.
ניצחון, במשחק זה ישאיר את נתניה, במרחק של פער גדול מהמקום השלישי. זאת בהנחה שהמשחקים מול אחי נצרת ורעננה יעברו עד אז ב”שלום” ובהנחה נוספת שהפועל ירושלים תמשיך להידרדר ביכולתה כאשר כפי שצפינו, דווקא הפועל כפר סבא, שנמצאת בקו עליה, תתפוס את מקומה של ירושלים בין שני הראשונות.
פליטת הפה של השבוע
amit palteviz_t180k-n_01.jpg
סיפרתי לכם, בעבר, על שדרנים ופליטות פה מביכות בשידור. בשבוע שעבר, נקבע לדעתי שיא חדש כאשר השדר עמית פלטקביץ’. חתם את תוכניתו הדקה 90 ברדיו האזורי רדיו אמצע הדרך, בהודיעו; “עד כאן התוכנית דאבל פאס”, שמה של תוכניתו לשעבר, ברדיו המתחרה “קול נתניה” ובכן על מנת תקן את הרושם צפוי היום (ראשון), עמית פלטקביץ’, להודיע למאזינים שוב מה ישודר ב”שבת של כדורגל” בשבוע הבא, מבלי להודיע כמובן שהוא עצמו עובד בשבילם, על מנת לא לבלבל את המאזינים באיזו תחנה הוא משדר בעת הדיווח. אכן מעשה ראוי לציון.
Add Comment