מאכלי עמים

נעים בבית 5.2.03: שקשוקה עם נקניקיות מרגז

0
0

מאכלי עמים
נעים בבית 5.2.03: שקשוקה עם נקניקיות מרגז
שקשוקה עם נקניקיות מרגז

החומרים הדרושים (4 מנות):

4 כפות שמן זית
6 כפות גדושות מרמומה
1 פלפל חריף ירוק
3 שיני שום קצוצות גס
2 נקניקיות מרגז חריפות חתוכות לפיסות קטנות
4 ביצים
מלח ופלפל שחור גרוס, טרי
חופן עשבים ירוקים כוסברה, פטרוזיליה, רשאד (קצוצים)

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת גדולה. מוסיפים את השום,
הפלפל החריף והנקניקיות ומטגנים כדקה. כך יקבל השמן
את טעמו המעושן של הבשר ואת טעם התבלינים.

2. מוסיפים את המרמומה (זהירות, זה משפריץ!). מוסיפים את הביצים ונזהרים לא לפצוע את החלמונים. מוסיפים מלח ופלפל. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים עד למידת העשייה הרצויה.

להגשה: מפזרים על השקשוקה את העשבים הקצוצים. מגישים לשולחן במחבת, עם לחם פרוס גס.

צילום שקשוקה: בילי ואבירם

מובא מתוך התוכנית “עושים שוק”, בנתניה, 30/04/2001 עם גיל חובב בערוץ 2 “טלעד”.

לשער

קישור בנושא

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן