דברי מאפה

עוגות – שוקולד הונגרית – ריג’ואנס

0
0

mafe02.jpg
עוגות - שוקולד הונגרית – ריג’ואנס
430_oga_ongarit_01.jpg

החומרים:

4 ביצים
½ כוס סוכר
2 כפות קקאו
100 גרם שוקולד מריר
½ כוס אבקת סוכר
½ 1 שקיות שמנת מתוקה
1 חבילת אבקת גלטין מומסת ב 1 כף מים חמים

אופן ההכנה:
להקציף את הביצים, הסוכר והקקאו .
לצקת ל 2 תבניות מלבניות גודל זהה (30 X 20 ס”מ) ולאפות כ 10 דקות.
להמיס את השוקולד מעל גבי אדים.
להוסיף את אבקת הסוכר ולבחוש.
לצנן מעט את התערובת ובינתיים להקציף את השמנת.
להבליע את הקצפת בתערובת השוקולד המומס.
להוסיף את הג’לטיו המומס ולבחוש היטב.
להניח שכבת עוגה אחת על גבי צלחת ולמרוח מעליה את הקרם.
לכסות בשכבת העוגה השניה.
לשמור במקרר.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

דילוג לתוכן