דגים

דג דניס על האש

0
0

להוריד את הדגים מהאסכלה. להניח בצלחת ולצקת את הרוטב החם על הדגים. אפשר לקשט עם כוסברה קצוצה
דג דניס על האש
430_danis_al_01.jpg

המצרכים: ל- 4 מנות

4 דגי דניס במשקל 350 גרם
¼ כוס מיץ לימון טבעי
½ חבילה כוסברה טרייה
קליפה מגוררת מלימון אחד
1 כפית כמון
מלח, פלפל לבן
שמן לשימון הדג

לרוטב:

1 בצל בינוני
¼ כוס מיץ לימון טבעי
4 כפות שמן זית
¼ ספל גרעיני חמניות קלופים וקלויים
¼ ספל כוסברה טרייה קצוצה

אופן ההכנה:

לקשקש ולנקות היטב את הדגים. לשטוף במים קרים, ליבש את הדגים בנייר סופג.

לחרוץ בדגים 2-3 חריצים עמוקים בכל צד לרוחב הדג.

בתבנית או קערה להכין את המרינדה ממיץ הלימון, כוסברה, קליפת לימון מגורר, כמון, מלח ופלפל. להשרות את הדגים במרינדה כ-30 דקות.

לחמם את האסכלה (רשת צליה) ולצלות את הדגים עד היותם מוכנים.

להכנת הרוטב:

לחמם במחבת את שמן הזית, לטגן את הבצל כשהוא קצוץ דק לצבע זהוב, להוסיף את מיץ הלימון ולבסוף את גרעיני החמניות הקלויים והכוסברה.

להוריד את הדגים מהאסכלה. להניח בצלחת ולצקת את הרוטב החם על הדגים. אפשר לקשט עם כוסברה קצוצה.

מתוך מתכוני אתר ערדג – חקלאות ימית בים האדום. לאתר ערדג

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן