קינוחים

קציפת תות

0
0

מתכון מומלץ, זה כל כך פשוט והתוצאה נפלאה וטעימה.
1 כוס תות שדה, נקי וחתוך. אפשר להשתמש גם בתותים בסוף ימיהם, שנראים לא הכי, שנשכחו במקרר וכו’.
1/2 כוס סוכר
1 חלבון ביצה

לשים הכל בקערת המיקסר, להפעיל את המיקסר במקסימום, כשהוא מכוסה בניילון נצמד או מגבת, כי זה מתיז לפעמים.

במתכון האורגינלי, כתוב 10 דקות. אצלי 5 דקות הספיקו. להעביר לכלי ולהניח במקפיא. טעים ככה או כתוספת לסלט פירות.

לחוסכי הקלוריות, שווה לבדוק שימוש בממתיק מלאכותי.

לאוהבי הקלוריות, אפשר לשדרג עם תוספת של שמנת מתוקה.

הכי טעים שזה ככה בדיוק לפי המתכון!

ותראו שתודו לי…

אני אכן, מוסיפה שמנת מתוקה (נו.. אנחנו, מתים על קלוריות).

כשאני מכינה את הקינוח הזה לארוחה בשרית, אפילו שמנת צמחית טובה בעניין.

ובעניין הנ”ל.. בנות.. מי שעדיין לא נשואה – תבדקו טוב טוב ברֶזוּמֵה אם כתוב ~חייב הכשר בד”צ~… אצלי… חייב.

חוצמזה… אני פעם ניסיתי זאת עם קונפיטורת מישמשים וגם יצא נהדר.

בתיאבון!

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

דילוג לתוכן