פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

מאכלי עמים

עוף ברוטב עגבניות – Sajta De Pollo

מתכון זה גם הוא מקורו לה-פאס, בשר עוף ודגים מהווים את עיקר מרכיבי התבשיל הפיקנטי, כשמוגש עם לחם טרי הוא מהווה חגיגה לחיך.
עוף ברוטב עגבניות - Sajta De Pollo

תבשיל זה הוא אחד המאכלים הפופולאריים יותר במטבח של לה פס מהיר הכנה וטעים, במתכון זה בשר-עוף ודגים מהווים את עיקר מרכיבי התבשיל הפיקנטי. המטבח הבוליביאני משופע ברטבים חריפים על בסיס עגבניות בצלו\ ופלפלים שונים, במקומות שונים בבוליביה מכינים רוטב חריף הנקרא ” Soltero” או “K’allu”, שמרכיביו הם עגבניות, בצל וגבינה צהובה. כשמוגש עם לחם טרי הוא מהווה חגיגה לחיך

מצרכים:

ל-8 סועדים

אופן ההכנה:

1 עוף שלם גדול
1/2 כוס אפונה
1/2 כוס פלפל צהוב חריף קצוץ
400 גר´ נתחי טונה מושרית במים.
3 בצלים קצוצים
1 שן שום קצוצה.
10 תפו”א
1 ק”ג גבינה צהובה
2 ביצים
מלח פלפל וכמון

אופן ההכנה:

לטגן את הבצל עם השום ולהוסיף מלח פלפל וכמון. להוסיף את האפונה, הפלפל הצהוב, ונתחי העוף , לטגן קלות ולהוסיף מים רותחים. להמשיך לבשל עד שהעוף מוכן.

בנפרד יש לבשל את נתחי הטונה במים עם מעט מלח, כאשר הטונה מבושלת יש להוסיף את הגבינה המגוררת והביצים, ולערבב עד שהביצים מוכנות.

הרוטב:

לקצוץ את הבצל והעגבנייה ולתבל במלח ושמן.

להגיש את העוף עם הרוטב מלווה בלחם טרי.

בתיאבון.

המתכון הובא באדיבות – el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן