פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

מאכלי עמים

סילפאנצ´ו – silpancho – מהמטבח בוליביאני

צמצצ
סילפאנצ´ו - silpancho - מהמטבח בוליביאני
סילפאנצ´ו – silpancho – מהמטבח בוליביאני

סילפאנצ´ו – silpancho – מהמטבח בוליביאני, הינה ארוחה מלאה שמקורה בלה-פאס, העיר החיה והתוססת בעלת ריחות וצבעים המיוחדים רק לה. לה-פס, היא העיר הגבוהה ביותר בעולם וממוקמת בעמק שיצר נהר לה-פאס בין ההרים הגבוהים והמושלגים שמסביבה.

מצרכים:
ל-8 סועדים.

3/4 ק”ג בשר בקר
6 ביצים
6 תפו”א גדולים
1.5 כוסות אורז
פירורי לחם
ענף פטרוזיליה
1/2 כוס בצל קצוץ
2 פלפלים חריפים קצוצים
1 עגבנייה
שמן
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

יש לחתוך את הבשר לפילטים, לתבל במלח פלפל ופטרוזיליה. לדפוק את הבשר על גבי משטח פירורי לחם עד שיהיה דק מאוד. לטגן את הבשר משני הצדדים.

לקלף את תפו”א לבשל במיים ולחתוך לפרוסות. לבשל את האורז במים עם מלח.

להכין רוטב מהבצל הקצוץ העגבנייה והפלפל החריף. לטגן את הביצים (ביצה עין)

ההגשה:

לשים את האורז בצלחת. תפו”א בצדדים, על האורז לשים את הבשר ומעליו הביצה והרוטב.

בתיאבון.

באדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן