חג סוכות שמח

101 הזעקת עזרה מדא

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

טקס חילופי שרים

הטקס בהשתתפות השר הנכנס ח"כ עודד פורר, השר היוצא ח"כ אלון שוסטר, שר האוצר ח"כ אביגדור ליברמן ומנכ"ל המשרד ד"ר נחום איצקוביץ'.

פורום כאן נעים

המדריך לבחירת המלון המושלם

הקיץ כבר כאן, ואיתו גם כל הפירות המתוקים! אז כיצד נבחר את המלון המדוגם ביותר? מדריך שירות ההדרכה והמקצוע, נביל עומרי, עונה על כל השאלות!

מפעל הפיס

שומר הראש וויטני יוסטון

וויטני יוסטון הייתה זמרת פופ, רית'ם אנד בלוז, גוספל וסול, כותבת ומלחינת שירים, ושחקנית קולנוע אמריקאית. אחת הזמרות המצליחות והמפורסמות של סוף שנות ה-80 ושנות ה-90.

טיפים לאחסון פירות וירקות

כמה פעמים כבר עשינו את אותה הטעות וקנינו ירקות ופירות בכמויות שיכולות להספיק גם לעוד שנה, אבל אז - באסה! נאלצנו לזרוק אותם. *לא עוד* משרד החקלאות פה כדי לעזור ולהאריך עוד יותר את חיי המדף שלהם! צפו בסדרה הקטעים וכנסו עכשיו:

101 הזעקת עזרה מדא

בשרים | Meats

אוסובוקו טלה – מתכון גורמה לראשית החורף

0
0

“יקבי ברקן” מגישים: אוסובוקו טלה ביין מרלו מסדרת רזרב בבישול איטי משביע, חמים כשר ו… טעים בניצוחו של שף אריק שנק מקייטרינג “פפריקה”.
אוסובוקו טלה - מתכון גורמה לראשית החורף

האוסובוקו, הוא חלק לא שמן במיוחד, אבל שפע הסחוסים הקטנים שנמצאים בו מעניקים לו מרקם רך. זהו בשר העוטף עצם מח, וכאשר פורסים אותו לטבעות – רצוי לא דקות במיוחד – הוא נראה כמו פרח. האוסובוקו, מתאים לבישול ארוך ולימים סגרירים.

לאוסובוקו, הידוע גם בשמו מזל או מוזה, תלוי מאיזה צד בעולם אתה מגיע, מורכב משריר הזרוע.

המצרכים;
(ל-6 מנות)

6 נתחי אוסובוקו טלה
מלח ים ופלפל שחור גרוס טרי
1 כפית זרעי כוסברה
1 פלפל אדום יבש או פלפל טרי
1 כף רוזמרין טרי
1 כפית אורגנו יבש
1 כף קמח 1
כף שמן זית משובח
120 גרם תערובת פירות יבשים (משמשים, תמרים מגולענים, תאנים ושזיפים מגולענים)
1 גזר חתוך גס
6 גבעולי סלרי חתוכים גס
2 בצלים אדומים חתוכים גס
2 כפות חומץ בלסמי
1-1/2 כוסות יין מרלו מסדרת רזרב
2 שיני שום קצוצים דק
400 גרם עגבניות מקולפות
100 גרם נענע טרייה קצוצה ( 1 חבילה)
100 גרם דבש דבורים

אופן ההכנה;

1. כותשים את הכוסברה והצילי, מערבבים את הרוזמרין והאורגנו, מוסיפים פלפל שחור גרוס ומלח ים. מגלגלים את הבשר בתערובת.

2. מקמחים את הבשר.

3. מחממים סיר גדול בעל תחתית עברה, יוצקים את השמן, משחימים את הבשר מכל צדדיו ומאדים.

4. שמים בסיר את הגזר, השום, הסלרי, הבצלים והפירות היבשים ומבשלים עד שהם מתרככים.

5. מוסיפים את החומץ, היין והדבש ומניחים להצטמצם, מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה.

6. מוסיפים את האוסובוקו ומכסים את הסיר ואופים בתנור 1/2 1 שעות בחום של 180 מעלות.

7. מסירים את המכסה וממשיכים לאפות עוד 1/2 שעה.

8. מסירים שומן ומתקנים טעם. לבסוף מוסיפים את הנענע הקצוצה.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

דילוג לתוכן