פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

ראש השנה

בישראל צורכים כ-3,600 טון דבש בשנה

שחר טנא, מנכ”ל מועצת הדבש; מחזור המכירות השנתי מוערך בכ-100 מיליון ₪. כל כוורת בודדה מייצרת כ-45 ק”ג דבש בשנה
בישראל ישנם כ-450 דבוראים

הישראלים צורכים כ-3,600 טון דבש בשנה. מחזור המכירות השנתי מוערך בכ-100 מיליון ₪. שחר טנא, מנכ”ל מועצת הדבש, מציין שכ-40% ממכירות הדבש השנתיות הינן בתקופה שלפני ראש השנה.

בישראל, פועלות כיום כ-90,000 כוורות מורשות ברחבי הארץ ומתוכן כ-60,000 כוורות מוצבות בגידולים חקלאיים לצורך האבקה.

בישראל, ישנם כ-450 דבוראים, מתוכם 150 מגדלים גדולים ומרכזיים עם תשתית לוגיסטית לנדידה. כל כוורת בודדה מייצרת כ-45 ק”ג דבש בשנה ורדיית הדבש הינה בעיקר בין החודשים מאי-אוגוסט.

מנכ”ל מועצת הדבש; השנה מלוא הטנא דבש

דבורת הדבש בישראל, היא מזן איטלקי ובסיוע קק”ל הדבוראים נוטעים 100,000 צמחי צוף מדי שנה.

סוגי הדבש הידועים והנפוצים הם;

דבש הדרים ודבש מפרחי בר אולם בשנים האחרונות ישנה פריחה בסוגי דבש מיוחדים, כגון; דבש איקליפטוס, אבוקדו, שיזף, זעתר, אזוב, קורנית, דרדר, שלמון, אשל וסוגי דבש שמזוהים עם אזור גיאוגרפי מיוחד.

המאפיינים המבדילים בין דבש לדבש הם; הצבע, הטעם והארומה הנובעים מסוג חומצות האמינו והפרולן- השונים מדבש לדבש.




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן