פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

משקאות

טיפים לקפוצ’ינו המושלם

הקפוצ’ינו הוא אחד ממשקאות קפה הפופולאריים בארצנו וידוע גם בכינוי קפה הפוך. בית הקפה “קופי אין” מביא בפניכם 6 טיפים להכנת הקפה המושלם.
טיפים לקפוצ’ינו המושלם
מזיגת החלב לתוך הכוס תיעשה בהטיה

ניר שמש מבית הקפה “קופי אין” בגבעת שמואל, מביא מפניכם מספר טיפים להכנה נכונה של הקפוצ’ינו המושלם. הקפוצ’ינו הוא אחד המשקאות הפופולאריים בארצנו, מקור השם הוא הקצף של הקפה שמזכיר את גלימותיהם של הנזירים הקפוצ’יניים האיטלקיים. הקפוצ’ינו הוא אחד ממשקאות קפה הפופולאריים בארצנו וידוע גם בכינוי קפה הפוך.

1. הטיפ הראשון לדבריו של ניר, הוא החשוב מכולם ובלעדיו לא ניתן להגיע לתוצאה האולטימטיבית ולקפה ארומאטי וערב לחיך. את הקפה חייב להכין באהבה, כן כן, בהמון אהבה, הכינו את הקפה כאילו היה מיועד לבחיר או לבחירת לבכם, לאמא, לאבא או לחבר יקר.

2. יש לדאוג שכל כלי ההכנה יהיו נקיים ומוכנים לשימוש חדש, כד הקצפת החלב, מקציף החלב (הסטימר), כף ההכנה והפילטר וכמובן הכוס אליה ימזג הקפה.

3. לפני מזיגת הקפה יש לוודא שהכוס חמה כדי שטמפרטורת הקפה תישמר.

4. יש לחמם את החלב אבל לא להרתיח אותו, טמפרטורת החלב צריכה להיות 78 מעלות בדיוק.

5. מזיגת החלב לתוך הכוס תיעשה בהטיה על מנת למנוע היווצרות בועות אויר ורצוי לא למזוג מגובה רב מדי. החלוקה בכוס תהיה 1/3 אספרסו 1/3 חלב חם ו- 1/3 קצף.

6. הגשת הקפה לא פחות חשובה מהכנה נכונה, יש לוודא שהכוס נקייה משאריות קפה או חלב ולהגיש אותה עם כוס סודה בצד המעוררת את הקופאין ועם עוגית שוקולד בצד כדי לחזק את טעם האספרסו.

בהצלחה בהכנת הקפה ושיעלה לכם ה”קופי אין” לראש.

Coffee-inn

coffee-inn בגבעת שמואל הוא בית קפה אינטימי, מעוצב ומוקפד והוא שלוחה של ה-coffee-inn התל אביבי המצליח.

Coffee-inn גבעת שמואל מתהדר באיכות מוצריו, השירות המעולה, האווירה הביתית והשיקית וכמובן הקפה המעולה המוגש בו. ב-coffee-inn מקומות ישיבה בתוך בית הקפה וברחבה הסמוכה לו, מגוון גדול של מוצרים המוצעים משני תפריטים כשאחד מהם הוא תפריט בריאות ייחודי.

במקום מותקנים מסכי פלאזמה ורשת אינטרנט אלחוטי לטובת המבקרים. Coffee-inn מארח אירועים קטנים, תערוכות שונות, הרצאות ומפגשים. שף המקום הוא מוטי חיים, מרצה בבית הספר “תדמור” האחראי על המטבח הכשר. המקום מעוצב בסטנדרטים גבוהים ביותר, החל מהרצפה לקירות הצבעוניים ועד לצלחות ההגשה.

Coffee-inn – גבעת שמואל, רחוב גוש עציון 7, בית דוידוף.




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן