פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

משקאות

מוזה – משקה אלכופופ חדש על בסיס אניס

בפעם הראשונה בעולם שמייצרים משקה כזה על הבסיס האלכוהולי של אניס, המזוהה עם צרכני האלכוהול של אגן הים התיכון.
מוזה - משקה אלכופופ חדש על בסיס אניס
יקב הגליל; שלושת הטעמים הראשונים של ’מוזה’

’יקב הגליל’ משיקה משקה חדש בשם ’מוזה’ – מסוג אלכופופ (אלכופופ – משקה אלכוהולי מרענן מוגז המורכב מכ-5% אלכוהול בתוספת מיצי פירות בטעמים שונים) שהרחיב את מספר צרכני האלכוהול בעולם לעוד מיליוני צעירים צעירות ואף נשים.

בפעם הראשונה בישראל שמייצרים משקה מסוג אלכופופ (כשר!). בפעם הראשונה בעולם שמייצרים משקה כזה על הבסיס האלכוהולי של אניס, המזוהה עם צרכני האלכוהול של אגן הים התיכון.

הרעיון העומד מאחורי ייצור משקה על בסיס אניס היה שבמטרה להתחרות במספר העצום של יצרנים בתחום האלכופופ, כשבין המתחרים ה”סמירנופים ובקרדיס” של העולם, יש למצוא יתרון תחרותי שייצור בידול.

שלושה גורמים הביאו לבחירת בסיס האניס כגורם ייחודי:

• הטרנד בקרב צעירים לשתות יותר קוקטיילים (רד בול וודקה מרגריטות ג’ין & טוניק וויסקי קולה וכו’) במקום אלכוהול בארבעים אחוז נקי.

• העובדה שאניס שותים בדרך כלל או נקי או עם קצת קרח או מים.

• גודל השוק הפוטנציאלי – לאורך אגן הים התיכון יש כ-350 מיליון אנשים שמכירים וצורכים אניס ובחלק גדול מהמקומות האניס הוא כמעט משקה לאומי דוגמת: צרפת; הפסטיס ופרנו, איטליה; הסמבוקה, יוון; האוזו, תורכיה; הרקי, לבנון סוריה ישראל טוניס אלג’יר, מרוקו; ארק.

מוזה אלכופופ; משקה אלכוהולי מרענן מוגז

שתי העובדות הראשונות יוצרות שוק גדול עם צורך, ש’מוזה’ באה לתת לו מענה הולם. במפעל ייצור המשקאות של יקב בגליל בטירת הכרמל עבדו שנתיים על פיתוח הטעמים ועל הקמת מערך ייצור וביקבוק המשקה.

יקב הגליל משיקה בימים אלו את שלושת הטעמים הראשונים של ’מוזה’ המבוססים על אניס בטעמים; לימון, אשכוליות ולימון נענע (האחרון, חזק יותר, 8% אלכוהול) כאשר הסדרה כולה תכלול 7 מוצרים ב- 7 טעמים שונים. מתוך כוונה למתג את ’מוזה’ כמשקה בינלאומי עם ניחוח ים תיכוני. המשקאות החדשים ישווקו עם פקק כתר בהברגה.

יקב הגליל הינה חברה משפחתית ומהיקבים הראשונים בארץ נוסדה ב-1824, בעיר צפת.

מוצא המשפחה מרוסיה וגם שם הם עסקו ביצור וודקה. כשהתיישבה המשפחה בצפת הם החלו בייצור וודקה, הוסיפו יין והתפתחו לייצור; ארק, ליקרים, ג’ין ופסטיס. כיום, מתרכזת החברה בייצור משקאות חריפים.

יקב הגליל מפורסמת בעיקר בזכות הוודקה והארק שהם מייצרים ומוכרים במחירים עממיים: וודקה גולד, עלית הארק (הידוע גם כארק איילה) אלוף הארק ואמיר הארק, מכירות הארק שלהם מהוות כ-90% ממכירות הארק בישראל.




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן