מדא גייס את מירי בוהדנה למאמצים של מדא בנושא הקורונה

"מזה כשנתיים מגן דוד אדום הוא משפחה עבורי ומקום שבמסגרתו אני זוכה לתת מעצמי למען אחרים" - סיפרה מירי בוהדנה; "נגיף הקורונה, יצר בהלה רבה בעולם וגם בארץ והרבה דברים בנושא אינם ברורים, מה שיכול להלחיץ עוד יותר. לכן, שמחתי מאוד לשתף פעולה עם מדא, גם בנושא הזה, וליצור סרטון ביחד עם דר' סטרוגו, שמטרתו להעלות מודעות לפעולות שונות שחשוב לעשות, כדי למנוע הדבקה, לתת תשובות ולהרגיע את הציבור" .

אורלי לוי לא ידעה | מהצד השני עם גיא זהר

כאן 11 | אומנם עמיר פרץ הצהיר שוב ושוב שהוא רוצה ממשלה בתמיכת הרשימה המשותפת, אבל אורלי לוי אבקסיס פשוט לא ידעה | להשוות קורונה לשפעת זה אולי מרגיע - אבל לא נכון.

פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

מאכלים צמחוניים

פשטידת חצילים בטחינה

החציל עשיר בהגליקולקלואידים (Glycoalkaloids), שהן תרכובות רעילות, המקנות לו טעם מריר. משמשים להכנת קרמים לטיפול בעור ובמחלות סרטן העור (Basal cell carcinoma). כמו כן החציל, אנטי-בקטריאלי, משתן, מוריד את רמת הכולסטרול בדם ומקטין נזקי מאכלים שומניים.
פשטידת חצילים בטחינה

החומרים;

5 חצילים
1 עגבניה
חצי כוס טחינה גולמית
2 כפות שום כתוש
כף מיץ לימון
כפית וחצי רוטב סויה
כפית מלח
חצי כפית פפריקה מתוקה
כף בזיליקום מיובש

אופן ההכנה;

קולים את החצילים כשעה בחום גבוה, מצננים ומקלפים.

מעבירים את תוכן החציל לקערה ומועכים למחית.

מגררים את העגבניה בפומפייה ומוסיפים לקערה.

מוסיפים לקערה את יתר החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

מעבירים את התערובת לתבנית אפייה משומנת או לתבנית סיליקון ואופים בחום בינוני כשעה.

טיפים לחצילים:

פשטידת חצילים

אוכלים אותו; אפוי, צלוי, קלוי או מטוגן.

לפרי הגולמי מרקם ספוגי והוא אינו טעים.

בישולו מרכך אותו ומקנה לו את טעמו האופייני.

פירות שנקטפו בעודם צעירים, טעימים במיוחד.

חיתכו את הפטוטרת בסכין חד, כדי למנוע את פציעת הצמח.

קנו פרי חלק, כהה ומוצק למגע. גודלו אינו משנה.

קודם לבישול/טיגון החציל, חתכו לפרוסות ופזרו מלח. הניחו למיץ להתנקז למחבת, לאחר 30 דקות שטפו את המחבת ויבשו. החציל יהיה פחות מר וקל יותר להכנה.

בתיאבון.
_________

הטיפים והרקע על פרי החציל הובאו מתוך אתר גאמנון.

המתכון הובא באדיבות שבועון אנונימוס.




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן