חג סוכות שמח

101 הזעקת עזרה מדא

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

טקס חילופי שרים

הטקס בהשתתפות השר הנכנס ח"כ עודד פורר, השר היוצא ח"כ אלון שוסטר, שר האוצר ח"כ אביגדור ליברמן ומנכ"ל המשרד ד"ר נחום איצקוביץ'.

פורום כאן נעים

המדריך לבחירת המלון המושלם

הקיץ כבר כאן, ואיתו גם כל הפירות המתוקים! אז כיצד נבחר את המלון המדוגם ביותר? מדריך שירות ההדרכה והמקצוע, נביל עומרי, עונה על כל השאלות!

מפעל הפיס

שומר הראש וויטני יוסטון

וויטני יוסטון הייתה זמרת פופ, רית'ם אנד בלוז, גוספל וסול, כותבת ומלחינת שירים, ושחקנית קולנוע אמריקאית. אחת הזמרות המצליחות והמפורסמות של סוף שנות ה-80 ושנות ה-90.

טיפים לאחסון פירות וירקות

כמה פעמים כבר עשינו את אותה הטעות וקנינו ירקות ופירות בכמויות שיכולות להספיק גם לעוד שנה, אבל אז - באסה! נאלצנו לזרוק אותם. *לא עוד* משרד החקלאות פה כדי לעזור ולהאריך עוד יותר את חיי המדף שלהם! צפו בסדרה הקטעים וכנסו עכשיו:

101 הזעקת עזרה מדא

בשרים | Meats

שריר הזרוע בניחוח עשבי תבלין

0
0

שריר הזרוע הוא נתח הדורש בישול ארוך. מכיל ג’לטין היוצר בבישול רוטב סמיך ועשיר. מתאים להכנת מרק, גולש, נזיד, או חמין. כאשר נפרס לרוחב, נתח זה מתאים גם להכנת אוסובוקו.
שריר הזרוע בניחוח עשבי תבלין

מצרכים:
(ל-6 מנות)

1.5 ק”ג שריר הזרוע טרי מפורק וחתוך לקוביות בגודל כ- 2.5 ס”מ
מלח, פלפל
4 כפות שמן
1 בצל גדול קצוץ דק
2 שיני שום פרוסות
6 גבעולי סלרי פרוסים
1 כרישה בינונית פרוסה
½ כוס יין לבן
2 כוסות ציר בשר (אפשר מאבקה)
100 גרם צימוקים צהובים
½ כפית קורנית יבשה
½ כפית מרווה יבשה
½ כפית מיורן יבש
3 כפות פטרוזיליה קצוצה

להגשה:

מחית תפוחי אדמה
אגסים מאודים ביין לבן

אופן ההכנה:

בסיר כבד מחממים את השמן ומטגנים במהירות את חתיכות הבשר על אש גבוהה עד שהוא משחים מכל הצדדים. מוסיפים את הבצל, השום, הסלרי והכרישה. מנמיכים את האש ומניחים להתאדות ביחד באיטיות. בוחשים מידי פעם.

כשהירקות רכים, מוסיפים את היין, המרק, הצימוקים והתבלינים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומניחים להתבשל למשך שעתיים. בוחשים מידי פעם.

להגשה:

מגישים עם מחית תפודים ואגסים קלופים שבושלו כ-20 דקות ביין לבן.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

דילוג לתוכן