פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

מאכלי עמים

ארוחה כיד האסדו

חברת ASADO מיבאת גרילים איכותיים, המיוצרים בארגנטינה ומשלבים ידע בצליה נכונה של בשר ומסורת רבת שנים. מבנה הגריל גורם לשומן הנוטף מן הבשר להיאסף בכלי מיוחד, במקום לטפטף על הפחמים. למניעת טעם לוואי הנגרם משריפת השומן ומבטיחה טעם עשיר של הבשר
ארוחה כיד האסדו
גריל עם רשת יצוקה. צילום באדיבות; אתר אסאדו – דברים טובים מארגנטינה

אסאדו פירושו בספרדית צלוי. השיטה הנהדרת לצליית הבשר הינה על גחלים, מה שמכנים parilla, שהינו למעשה, ה”מנגל”. אומנות צליית הבשר “אסאדו” נפרשת לאורך שעות מספר והיא איטית ביותר. האסאדו הינו טקס שלם, קודם מקפידים על גחלים מאיכות טובה, מרחק הרשת מהגחלים צריך להיות למעלה מ-20 ס”מ. הבשר הנצלה הוא למעשה נתח גדול של ורד הצלע המיועד לצלייה על האש במשקל של לפחות 3 ק”ג והא נצלה לאיטו עד לדרגת מדיום.

אנו מביאים לכם דוגמא לארוחה על האש מטעם אסדו:

סלסה קריאוז’ה SALSA CRIOLLA

המצרכים:

3 עגבניות
2 בצלים
1 פלפל אדום (גמבה)
1 פלפל ירוק
מיץ מ 2 לימונים
½ כוס שמן זית
צרור פטרוזיליה
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

לחתוך את העגבניות, הפלפלים והבצל לקוביות קטנטנות, לקצוץ את הפטרוזיליה.

להכניס את כל החומרים לצנצנת זכוכית ולאכסן במקרר.

המלצה:

רצוי להכין את ה SALSA CRIOLLA יום לפני ההגשה

עוף שלם בשיפוד של ASADO

המצרכים:

2 עופות בינונים קשורים היטב בשיפוד של ASADO.

אופן ההכנה:

להשרות את העופות במרינדה לפי טעמכם ממגון הרטבים שחברת ASADOמציעה להכנה עצמית.

צלייה:

גובה הרשת 30 ס”מ.
להפוך את השיפוד מדי פעם ולמרוח מרינדה בעזרת מכחול.

הנה לפניכם 3 מרשמים למרינדות:

המרינדות של ASADO

1. מיץ לימון טרי, פפריקה מתוקה או חריפה, שום, פלפל גרוס טרי, מלח ושמן זית.

2. חומץ בלסמי, שמן זית, מלח, פלפל, חרדל, קמצוץ סוכר.

3. מיץ לימון טרי, שמן זית, בזיליקום קצוץ, שום כתוש, מלח.

צ’ימיצ’ורי A la Reina

המצרכים:

1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק
5 שיני שום כתושות
¾ כוס שמן זית
1 כוס חומץ הדרים או חומץ בן יין
1 כוס מים
מלח, פלפל שחור , אורגנו
פלפל אדום כתוש (לא חריף)

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים בצנצנת זכוכית. לסגור היטב לנער מספר דקות ולשמור במקרר.

“אסאדו” גריל ארגנטינאי אמיתי

רצוי להכין את הצ’ימיצ’ורי כמה ימים לפני ההגשה. ניתן להכין כמות כפולה או משולשת ולשמור את הצ’ימיצ’ורי הביתי במקרר לאורך זמן.

האתר אסדו – גריל ארגנטינאי אמיתי שבעליו הם ממושב נטעים, האתר אמנם בתחילת דרכו אך נראה מבטיח וכמו כל דבר תוכלו למצוא חוץ ממתכונים גם ממזלג ועד גריל שולחני וכלים ואביזרים והוראות לצורך בישול וצליית בשר.




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן