כבושים

ביצים כבושות ביתיות

0
0

מחזיק מעמד כ-3 שבועות במקרר לאחר תקופה זו הביצים מאבדות את טעמן.
ביצים כבושות ביתיות
ביצים כבושות

המצרכים:

2 כפות חרדל
2 כפות מים
1 כפית חומץ
1 כף מלח
1 כף קימל
6 נעצי ציפורן
12 ביצים קשות

אופן ההכנה:

לערבב את החרדל עם מעט חומץ, להוסיף את יתרת החומרים ולהביא לרתיחה. להרתיח כ-10 דקות לקרר ולהוסיף את הביצים, לשים במקרר למשך לילה שלם.

להגיש כסלט.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן