מבזקים חדשות ‘כאן ישראל’

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

טקס חילופי שרים

הטקס בהשתתפות השר הנכנס ח"כ עודד פורר, השר היוצא ח"כ אלון שוסטר, שר האוצר ח"כ אביגדור ליברמן ומנכ"ל המשרד ד"ר נחום איצקוביץ'.

פורום כאן נעים

המדריך לבחירת המלון המושלם

הקיץ כבר כאן, ואיתו גם כל הפירות המתוקים! אז כיצד נבחר את המלון המדוגם ביותר? מדריך שירות ההדרכה והמקצוע, נביל עומרי, עונה על כל השאלות!

מפעל הפיס

שומר הראש וויטני יוסטון

וויטני יוסטון הייתה זמרת פופ, רית'ם אנד בלוז, גוספל וסול, כותבת ומלחינת שירים, ושחקנית קולנוע אמריקאית. אחת הזמרות המצליחות והמפורסמות של סוף שנות ה-80 ושנות ה-90.

טיפים לאחסון פירות וירקות

כמה פעמים כבר עשינו את אותה הטעות וקנינו ירקות ופירות בכמויות שיכולות להספיק גם לעוד שנה, אבל אז - באסה! נאלצנו לזרוק אותם. *לא עוד* משרד החקלאות פה כדי לעזור ולהאריך עוד יותר את חיי המדף שלהם! צפו בסדרה הקטעים וכנסו עכשיו:

דגים

דניס בפטריות, שמנת וזיתים שחורים מבית השף אלן טלמור

0
0

במשך שנות ה-80, פיתחו את גידול דג הדניס במסגרת החקלאות הימית, המכון הלאומי לחקר ימים ואגמים, בשיתוף עם המכון הלאומי לחקר ימים ואגמים, טיפחו זן מעולה ופיתחו שיטות גידול המאפשרות לדניס תנאי גידול אופטימליים בסביבה בריאה ונקייה.
דניס בפטריות, שמנת וזיתים שחורים מבית השף אלן טלמור
fish mushroom_180k-n_01.jpg

דג קטן (350-600 גרם) בעל עור כסוף נוצץ, ובשרו לבן ורך. טעמו עשיר ועסיסי, ועצמותיו קטנות יחסית לגודלו, וקלות להסרה, כך שהדג שובה את העין וגם נותן תמורה מלאה בצלחת. הבשר נשאר עסיסי גם אחרי צלייה או טיגון, וזאת בגלל שכבת השומן שבין העור לבשר. מאה גרם של בשר לאכילה מכילים 113 קלוריות

החומרים:

4 דגי דניס,
1 חבילת פטריות שמפיניון פרוסות,
1 מיכל שמנת מתוקה,
3 כפות יין לבן יבש,
60 גרם חמאה,
3 כפות שמן,
20 זיתים שחורים,
מלח,
פלפל,
מעט פטרוזיליה

אופן ההכנה:

מקמחים את הדגים קלות משני צדיהם, שמים במחבת שמן וחמאה ומחממים על אש נמוכה (להקפיד שלא יישרף), מטגנים את הדגים משני צדיהם, מוציאים מהמחבת ומניחים בצלחת.

להכנת הרוטב: באותה מחבת, מטגנים קלות את הפטריות והזיתים, יוצקים את היין והשמנת ומבשלים על אש קטנה עד שהשמנת מסמיכה (להיזהר לא להרתיח).

מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומורידים מהאש. בצלחת הגשה מסדרים את הדגים ויוצקים עליהם את הרוטב. מפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
_________

דגי הבריכות והחקלאות הימית המאושרים למאכל ונמצאים תחת פיקוח וטרינרי של משרד החקלאות מסומנים בסמל “הדג המאושר”.

מתכונים באדיבות ארגון מגדלי הדגים בישראל.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

דילוג לתוכן