ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

טקס חילופי שרים

הטקס בהשתתפות השר הנכנס ח"כ עודד פורר, השר היוצא ח"כ אלון שוסטר, שר האוצר ח"כ אביגדור ליברמן ומנכ"ל המשרד ד"ר נחום איצקוביץ'.

פורום כאן נעים

המדריך לבחירת המלון המושלם

הקיץ כבר כאן, ואיתו גם כל הפירות המתוקים! אז כיצד נבחר את המלון המדוגם ביותר? מדריך שירות ההדרכה והמקצוע, נביל עומרי, עונה על כל השאלות!

מפעל הפיס

שומר הראש וויטני יוסטון

וויטני יוסטון הייתה זמרת פופ, רית'ם אנד בלוז, גוספל וסול, כותבת ומלחינת שירים, ושחקנית קולנוע אמריקאית. אחת הזמרות המצליחות והמפורסמות של סוף שנות ה-80 ושנות ה-90.

טיפים לאחסון פירות וירקות

כמה פעמים כבר עשינו את אותה הטעות וקנינו ירקות ופירות בכמויות שיכולות להספיק גם לעוד שנה, אבל אז - באסה! נאלצנו לזרוק אותם. *לא עוד* משרד החקלאות פה כדי לעזור ולהאריך עוד יותר את חיי המדף שלהם! צפו בסדרה הקטעים וכנסו עכשיו:

ט"ו בשבט

פיצה ייחודית לט”ו בשבט – ברוסקטת פירות יבשים

0
0

רשת המסעדות האיטלקיות “סבארו” מגישה לגולשי האתר מתכון ייחודי לחג
פיצה ייחודית לט
pizza dry-fruit_t180k-n_01.jpg

רכיבים לבצק:

10 גרם שמרים
1 1/2 כפות שמן
200 גרם קמח
קורט מלח
70 CC מים

רכיבים לציפוי:

10 גרם חמאה
45 גרם גבינת ריקוטה
20 גרם גבינת מוצרלה
4 שזיפים מיובשים (לא מסוכרים)
3 תאנים יבשות (לא מסוכרים)
קומץ צימוקים שחורים
2 שזיפים מיובשים מגולענים

אופן ההכנה:

מרדדים את הבצק לקוטר של 25 ס”מ.

ממיסים את החמאה, מושחים אותה על הבצק ומוסיפים את גבינות המוצרלה והריקוטה ומסדרים את הפירות היבשים על גבי הבצק במעגלים.

אופים בתנור עד להשחמה ולאחר האפייה מושחים את השוליים של הפיצה בחמאה.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

דילוג לתוכן