"עושים כאן משהו חד פעמי"

"עושים כאן משהו חד פעמי": הפקת הענק שמשחזרת את מלחמת יום הכיפורים | כתבתה של שני נחשוני, מתוך חדשות 07.10.19.

האם יש ערך בבקשת סליחה? | גיא זהר

לכבוד יום כיפור, בדק כאן 11, מה מעמדה של סליחה בפוליטיקה הישראלית? האם פוליטיקאים מתנצלים - והאם יש מי שימחל להם?
מהצד השני עם: גיא זהר - 07.10.2019.

פורום כאן נעים

"למה אתה גונב?": מלחמת החקלאים במשפחות הישראליות

שום דבר לא הכין את החקלאים בישראל לתופעת הגניבות של המטיילים, ש"עושים שוק" במטעים ובפרדסים. כתבתה של נועה ברק | כאן חדשות.

אדיר מילר במופע אלתורים

אדיר מילר במופע האלתורים בערוץ 2. קורע.

שראל הפראית- פרק 1: הנגב

מהלך של שנה שלמה בחייהם של צמחים ובעלי חיים במדבר הנגב הצחיח, המהווה יותר ממחצית שטחה של ישראל. מה סוד ההישרדות שלהם במדבר הקיצוני שזוכה רק למ"מ ספורים של גשם בשנה?

אמא ל-12 מוצאת זמן לאהבה חדשה

ילדות כואבת ובעל אלים לא הצליחו לנצח את ליאת ברששת, שמגדלת לבד את תריסר ילדיה. עכשיו, נגד כל הסיכויים היא ממציאה את עצמה מחדש עם עמוד פייסבוק מצליח והרצאות שהיא מעבירה, ואפילו מוצאת זמן לאהבה חדשה.

ערוץ 10 – שישי עם איילה חסון

תאוות בשרים | ערוץ 10 - שישי עם איילה חסון - 13.4.18.

מפעל הפיס

נשיא המדינה ציין 20 שנים להקמת 'נגישות ישראל'

נשיא המדינה, ראובן (רובי) ריבלין אירח ב- 28 ביולי 19', את נציגי עמותת "נגישות ישראל" לציון 20 שנה להקמתה.
במפגש הוגש לנשיא דו"ח המסכם 20 שנים של נגישות, ובמסגרתו נשאו דברים מייסד ונשיא העמותה יובל וגנר ומנכ"לית העמותה מיכל רימון.

נעים לעקוב אחרי

מאכלים צמחוניים

עוגיות טחינה

עוגיות טחינה, נשמע לא טעים במיוחד, אז זהו טעיתם בגדול. כי מדובר בסך הכל בטיפ קטן שייעשה את ההבדל ואת החגיגה בפה; הימנעו למשל מתוספת של מלח, לימון ועלי פטרוזיליה מתברר, כי הם לא בדיוק מרכיבים אידיאליים לעוגייה מתוקה. קל להכנה. חצי שעה פלוס מינוס.
עוגיות טחינה
עוגיות טחינה מקונדיטורית "עוגה ופרח", בכרכור

החומרים

חצי כוס טחינה גולמית
3/4 כוס קמח לבן
3/4 כוס קמח מלא
חצי כוס סוכר
100 גרם מרגרינה בטעם חמאה
חצי שקית אבקת אפייה
כפית תמצית וניל
2 כפות חלב/שוקו סויה

אופן ההכנה

מחממים תנור לטמפרטורה 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

מערבבים את כל החומרים היטב עד ליצירת עיסה אחידה.

יוצרים כדורים קטנים ושטוחים ומניחים בתבנית.

אופים כ-20 דקות. יש להוציא את העוגיות כשהן עדיין בהירות ורק מתחילות להזהיב. אם הן מתכהות – טעמן נפגם.

הצעת גיוון;

ניתן להוסיף לתערובת עד רבע כוס של: בוטנים טחונים, אגוזים או שקדים כתושים, צימוקים, קוביות תמרים, פתיתי שיבולת שועל או שומשום.

בתיאבון.

מי שמתעצל אפשר לרכוש עוגיות מתוקות מבצק טחינה מקונדטורית "עוגה ופרח", מכרכור, (ראה צילום למעלה).

המתכון הובא באדיבות שבועון אנונימוס.




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן