מדא גייס את מירי בוהדנה למאמצים של מדא בנושא הקורונה

"מזה כשנתיים מגן דוד אדום הוא משפחה עבורי ומקום שבמסגרתו אני זוכה לתת מעצמי למען אחרים" - סיפרה מירי בוהדנה; "נגיף הקורונה, יצר בהלה רבה בעולם וגם בארץ והרבה דברים בנושא אינם ברורים, מה שיכול להלחיץ עוד יותר. לכן, שמחתי מאוד לשתף פעולה עם מדא, גם בנושא הזה, וליצור סרטון ביחד עם דר' סטרוגו, שמטרתו להעלות מודעות לפעולות שונות שחשוב לעשות, כדי למנוע הדבקה, לתת תשובות ולהרגיע את הציבור" .

אורלי לוי לא ידעה | מהצד השני עם גיא זהר

כאן 11 | אומנם עמיר פרץ הצהיר שוב ושוב שהוא רוצה ממשלה בתמיכת הרשימה המשותפת, אבל אורלי לוי אבקסיס פשוט לא ידעה | להשוות קורונה לשפעת זה אולי מרגיע - אבל לא נכון.

פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

מאכלים צמחוניים

עוגיות טחינה

עוגיות טחינה, נשמע לא טעים במיוחד, אז זהו טעיתם בגדול. כי מדובר בסך הכל בטיפ קטן שייעשה את ההבדל ואת החגיגה בפה; הימנעו למשל מתוספת של מלח, לימון ועלי פטרוזיליה מתברר, כי הם לא בדיוק מרכיבים אידיאליים לעוגייה מתוקה. קל להכנה. חצי שעה פלוס מינוס.
עוגיות טחינה
עוגיות טחינה מקונדיטורית “עוגה ופרח”, בכרכור

החומרים

חצי כוס טחינה גולמית
3/4 כוס קמח לבן
3/4 כוס קמח מלא
חצי כוס סוכר
100 גרם מרגרינה בטעם חמאה
חצי שקית אבקת אפייה
כפית תמצית וניל
2 כפות חלב/שוקו סויה

אופן ההכנה

מחממים תנור לטמפרטורה 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

מערבבים את כל החומרים היטב עד ליצירת עיסה אחידה.

יוצרים כדורים קטנים ושטוחים ומניחים בתבנית.

אופים כ-20 דקות. יש להוציא את העוגיות כשהן עדיין בהירות ורק מתחילות להזהיב. אם הן מתכהות – טעמן נפגם.

הצעת גיוון;

ניתן להוסיף לתערובת עד רבע כוס של: בוטנים טחונים, אגוזים או שקדים כתושים, צימוקים, קוביות תמרים, פתיתי שיבולת שועל או שומשום.

בתיאבון.

מי שמתעצל אפשר לרכוש עוגיות מתוקות מבצק טחינה מקונדטורית “עוגה ופרח”, מכרכור, (ראה צילום למעלה).

המתכון הובא באדיבות שבועון אנונימוס.




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן