דגים

דניס פריך בתנור

0
0

בשרו עסיסי ועצמותיו מעטות וקלות להסרה. בזכות המאפיינים האלה הוא מתאים להגשה כתבשיל אנין-טעם : צלוי, מטוגן, או אפוי
דניס פריך בתנור
denis_180k-n-01.jpg

דניס הוא דג בעל עור כסוף, בשר עדין וטעם עשיר. הוא זוכה להערכה רבה אצל טבחים מקצועיים כי בשרו עסיסי ועצמותיו מעטות וקלות להסרה. בזכות המאפיינים האלה הוא מתאים להגשה כתבשיל אנין-טעם : צלוי, מטוגן, או אפוי. שימושו המסורתי באזור הים התיכון הוא בתבשילים כמו בויאביס וקוסקוס.

המצרכים לדג אחד:

ענף רוזמרין או קורנית או אורגנו
2 שיני שום קלופות
¼ כוס שמן זית
3 כפות קמח
פלפל שחור

אופן ההכנה:

מערבבים את הקמח והפלפל ומקמחים היטב את הדג פנים וחוץ.

טומנים את ענף התבלין והשום בבטן הדג.

יוצקים מעט שמן לתבנית, מניחים את הדג, יוצקים עליו מעט שמן ומכניסים לתנור בטמפרטורה של C° 220, למשך עשר דקות.

הופכים לצד שני, יוצקים את יתרת השמן ואופים 5 דקות נוספות.

מתוך מתכוני אתר ערדג – חקלאות ימית בים האדום. לאתר ערדג

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן