חג סוכות שמח

101 הזעקת עזרה מדא

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

טקס חילופי שרים

הטקס בהשתתפות השר הנכנס ח"כ עודד פורר, השר היוצא ח"כ אלון שוסטר, שר האוצר ח"כ אביגדור ליברמן ומנכ"ל המשרד ד"ר נחום איצקוביץ'.

פורום כאן נעים

המדריך לבחירת המלון המושלם

הקיץ כבר כאן, ואיתו גם כל הפירות המתוקים! אז כיצד נבחר את המלון המדוגם ביותר? מדריך שירות ההדרכה והמקצוע, נביל עומרי, עונה על כל השאלות!

מפעל הפיס

שומר הראש וויטני יוסטון

וויטני יוסטון הייתה זמרת פופ, רית'ם אנד בלוז, גוספל וסול, כותבת ומלחינת שירים, ושחקנית קולנוע אמריקאית. אחת הזמרות המצליחות והמפורסמות של סוף שנות ה-80 ושנות ה-90.

טיפים לאחסון פירות וירקות

כמה פעמים כבר עשינו את אותה הטעות וקנינו ירקות ופירות בכמויות שיכולות להספיק גם לעוד שנה, אבל אז - באסה! נאלצנו לזרוק אותם. *לא עוד* משרד החקלאות פה כדי לעזור ולהאריך עוד יותר את חיי המדף שלהם! צפו בסדרה הקטעים וכנסו עכשיו:

101 הזעקת עזרה מדא

בשרים | Meats

רצועות בקר ברוטב סצ’ואן

0
0

רצועות בקר ברוטב סצ’ואן חריף 300 ג”ר בשר בקר סינטה או פילה
המצרכים:

4 כפות שמן
2 כפות רוטב-סויה
2 כפות ברנדי
1 כוס ירקות מאודים (גזר, ברוקולי, אפונה)
2 בצלים פרוסים
2 כפות קורנפלור
מלח

לרוטב:

בצל קצוץ
2 כפות שמן
5 שיני שום כתושות
1 פלפל חריף קצוץ
3 כפות סוכר
כפית מלח

אופן ההכנה:

מכניסים את נתח הבקר למקפיא לשעתיים, עד שהנתח קפוא למחצה.

חותכים את הבקר, בעזרת סכין חדה, לפרוסות דקיקות ואחר-כך לרצועות צרות. מפשירים ומייבשים היטב.

מכינים את רוטב הסצ’ואן: מחממים 2 כפות שמן ומוסיפים את הבצל והשום, מטגנים קלות ומצננים.
מערבבים פנימה את הפלפל החריף. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים. מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים על להבה קטנה במשך 15 דקות. מחממים 4 כפות שמן בווק, מטגנים את רצועות הבקר כחצי דקה ומוציאים.

מוסיפים לווק 4 כפות רוטב סצ’ואן, מעט מים, סויה וברנדי. מוסיפים ירקות ואת רצועות הבשר ומקפיצים כשתי דקות על להבה חזקה.

מוסיפים קורנפלור מהול במים ומביאים לרתיחה. מבשלים כשתי דקות או עד שהרוטב מסמיך.

בתיאבון.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

דילוג לתוכן