פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

ראש השנה

קרפצ’ו מנגו וכבד אווז ברוטב רימונים

מנכ’ל הולידיי אין חיפה, ליאור רוזנבלום והשף אבי דדוש כבר מוכנים לחג וגם לחלק את המתכון המיוחד הזה. מדובר בקרפצ’ו מנגו וכבד אווז ברוטב רימונים את השולחן החגיגי הם ערכו ב…בריכת השחייה. דג אוהב מים?
קרפצ’ו מנגו וכבד אווז ברוטב רימונים
את שולחן החג המסורתי לכבוד ראש השנה המתקרב, ערך שף אבי דדוש ממלון הולידי אין חיפה… בתוך הבריכה. לחגיגה הרטובה הצטרף מנכ”ל המלון ליאור רוזנבלום, ודווקא את הדג הם השאירו מחוץ למים.

השף דדוש, העניק לנו המתכון המיוחד שהכין לקראת ראש השנה; קרפצ’ו מנגו וכבד אווז ברוטב רימונים המתכון מיועד לששה אנשים.

המצרכים;

● 12 רצועות כבד אווז חתוכות לפרוסות עבות
● 250 גר’ גרגירי רימונים
● 2 כוסות יין אדום מתוק
● 1/2 כוס מיץ רימונים (גרנדין)
● מנגו גדול פרוס דק
● 1/2 ליטר ציר בקר
● 1/2 כפית ג’ינג’ר טחון
● מלח
● פלפל שחור גרוס
● 200 גר’ סוכר
● מעט קינמון

אופן ההכנה;

מניחים את פרוסות המנגו כמצע על הצלחת.
מטגנים קלות את פרוסות הכבד אווז ומניחים את הכבד אווז על המצע.

אופן הכנת הרוטב;

מטגנים קלות את גרעיני הרימונים, מוסיפים את היין ואת ציר הבקר ומטבלים בפלפל שחור גרוס, כפית ג’ינג’ר, סוכר, יין ומעט קינמון.

מקשטים ומגישים!




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן